PRERANO SMO POČELI DA LIKUJEMO: Šveđanin objasnio zašto je pokazivao albanskog orla! Prvo smo se smejali, a sad nastupa gnev i bes! (FOTO)
Foto: EPA/Georgi Licovski

Sad će da krene psovanje

PRERANO SMO POČELI DA LIKUJEMO: Šveđanin objasnio zašto je pokazivao albanskog orla! Prvo smo se smejali, a sad nastupa gnev i bes! (FOTO)

Mnogi su smatrali da se on na ovaj način ruga dvojici albanaca iz Švajcarske reprezentacije, ali istina je skroz suprotna

Objavljeno:

Švedska je izbacila Švajcarsku sa Mundijala što je u Srbiji dočekano sa velikom radošću

Još više je naš narod počeo da likuje i seiri, ne toliko nad porazom "sajdžija", koliko što su sa turnira ispali Granit Džaka i Džerdan Šaćiri iz vrlo poznatih razloga, kada se na internetu pojavila interesantna fotografija rezervnog igrača Švedske Pontusa Jansona.

Pontus Janson je odjednom postao miljenik Srba
Pontus Janson je odjednom postao miljenik Srba foto: Reuters

Na toj fotografiji on drži prekrštene ruke tako da imitiraju dvoglavog albanskog orla što je simbol koji su Šaćiri i Džaka koristili kada su slavili golove protiv Srbije i provocirali naš narod, navijače i igrače.

Mnogi su u našoj zemlji ovo shvatili kao slatku osvetu i mislili da se Janson ruga u stvari dvojici Albanaca u Švajcarskoj reprezentaciji i pokazuje im da će "odleteti" kući na orlovima koje su pokazivali, ali je na kraju istina ispala drugačina.

Pontus Janson je posle objašnjenja izgubio svu naklonost Srba
Pontus Janson je posle objašnjenja izgubio svu naklonost Srba foto: Reuters

Reprezentativac Švedske se tim povodom oglasio na Instagramu i poručio da je u stvari to uradio zbog svojih brojnih albanskih drugara, što je potpuno suprotno od onoga kako se u Srbiji shvatio njegov gest.

- U vezi sa mojim orlom danas. Nije to imalo nikakve veze sa Švajcarskom i politikom, samo nešto što sam radio od kad sam bio klinac za moje drugare Albance - rekao je Janson.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.