PARTIZAN IMAO IGRU, ALI NE I ZAVRŠNICU! Poraz u poslednjem meču na pripremama u Sloveniji! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Partizan

PORaz za kraj

PARTIZAN IMAO IGRU, ALI NE I ZAVRŠNICU! Poraz u poslednjem meču na pripremama u Sloveniji! (FOTO) (VIDEO)

I opet ta ista boljka koja se vuče u Prtizanu već neko vreme, a koja ih je ovoga puta koštala poraza u generalnoj probi protiv Zarije

Objavljeno: 19:56h

Fudbaleri Partizana poraženi su u poslednjoj proveri u Sloveniji od Zarije sa 1:0 (Gordienko 89), iako su tokom meča bili bolji tim na terenu.

Bilo je tu svega sem završnice. Bravurozne odbrane Filipa Kljajića, debi Marka Valijentea, solidna igra u sredini ali na kraju mat u pretposlednjem minutu koji je obeležio poslednju proveru Partizana na pripremama u Sloveniji.

I opet ta ista boljka koja se vuče u Prtizanu već neko vreme, a koja ih je ovoga puta koštala poraza u generalnoj probi protiv Zarije

U duelu dva prošlogodišnja učesnika Lige Evrope, Partizan je ostavio bolji utisak na terenu, kad je reč o samoj igri. Bio konkretnija ekipa na terenu, vršio je pritisak u većem delu meča poslednju liniju Ukrajinaca, tražio način da je probije, pokušavao i sa boka i kroz sredinu terenaali je flaila završnica!

Devet dana pred početak kvalifikacija za ovogodišnje izdanje Lige Evrope Miroslav Đukić je želeo da prikrije sve adute kojima raspolaže, što je naravno dovelo do rokade u sastavu pa su priliku dobili mnogi crno-beli izdanci sa Teleoptika.

A baš momci iz omladinske škole crno-belih su možda bili i najbolji akteri meča u Kirdičevu u kome su napad predvodili novajlije Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić.

Španac je odigrao prvih 45 minuta u dresu Partizana, uočljivo mu je potrebno još malo vremena aki se već sada vidi da zna sa loptom.

On je takođe iznudio crveni karton Aleksandra Timčuka sredinom drugog dela.

Filip Kljajić je imao dosta posla danas (ukrotio dva zicera u prvom i jedan u drugom poluvremenu) ali je na kraju ipak morao da kpitulira što nije bacilo senku na njegovu dobru partiju, koju je pružio danas.

1 / 12 Foto: FK Partizan

Sudija: Janko Golob (Slovenija)

PARTIZAN: Kljajić – N. R. Miletić (od 46. Enake), Marković, Mitrović (od 46. Valijente), Šehović - Jevtović, Zdjelar, Suma, Pantić – Nikolić (od 79. Tošić), Rikardo. Trener: Miroslav Đukić.

Žuti kartoni: Zdjelar, Nikolić

ZARJA : Prvo poluvreme: Maharadze, Silas, Čeberko, Gromov, Karavaev, Haratin, Kočergin, Lunjov, Litvin, Opanasenko, Vernidub. Drugo poluvreme: Čuvajev, Kamenjuka, Svatok, Gordienko, Timčik (od 69. El Buazati), Prima, Faupala, Homčenovski, Čečer, Šalfjejev, Arveladze. Trener: Jurij Nikalaevič Vernidub.

Žuti kartoni: Haratin, Litvin, Timčuk (Zarja) Crveni karton: Timčuk (Zarja) u 69. minutu

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U MOSKVI: Rusi i dalje slave istorijski uspeh! Himna Rusije i Kaćuša pod srpskom zastavom na Crvenom trgu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.