GROBARIMA ĆE PRESESTI OVO LETO! Pantić, Partizan, Čelsi - španska serija koja će zaboleti Humsku! (FOTO)
Foto: FK Partizan

OPA BATO

GROBARIMA ĆE PRESESTI OVO LETO! Pantić, Partizan, Čelsi - španska serija koja će zaboleti Humsku! (FOTO)

Nije poznato kada će se rešiti status ovog talentovanog igrača

Objavljeno: 16:45h

Danilo Pantić ima dozvolu od Čelsija da bude u Beogradu, iako još nije potpisana nova pozajmica, a rok za prijavu igrača za start u Evropi je 6. jul.

Činilo se se stvari odvijati lakše oko novog dogovora Čelsija i Partizana oko ostanka Pantića bar još godinu dana u Humskoj.

Ipak, papir je prazan bez potpisa klubova pored dozvole Engleza da mladi reprezentativac i posle 30. juna može da nastavi sa pripremama. Jasno je da "plavci“ čekaju ustoličenje novog menadžera, a odugovlačenje ne ide u prilog crno-belima koji u Evropi startuju 12. jula.

Rok za prijavljivanje igrača je 6. jul do ponoći, pa kako saznaje HotSport rukovodstvo pokušava da sklopi aranžman do petka. Neki krajnji rok je 24 časa pre gostovanja Rudaru u Nikšiću, kada je prema pravilima UEFA dozvoljeno da bude upisan "bonus igrač".

Pantić na pripremama Partizana
Pantić na pripremama Partizanafoto: Starsport©

Partizan danas popodne ima poslednju proveru protiv Zarije u okolini Ptuja, posle koje se tim vraća nazad za Beograd.

Trener Miroslav Đukić je odlučio da igrači dobiju tri slobodna dana i sa treninzima treba da nastave u subotu 7. jula, čime se finiširaju pripreme pred start nove sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U MOSKVI: Rusi i dalje slave istorijski uspeh! Himna Rusije i Kaćuša pod srpskom zastavom na Crvenom trgu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.