MARADONA OPET HOĆE ZA KORMILO ARGENTINE: Da, bio bih selektor i to besplatno!
Foto: Reuters

U svom maniru

MARADONA OPET HOĆE ZA KORMILO ARGENTINE: Da, bio bih selektor i to besplatno!

Selektor Argentine trenutno je Horhe Sampaoli i ima ugovor do 2022. godine

Objavljeno: 15:28h

Nekada najbolji fudbaler sveta Dijego Maradona izjavio je danas da bi se rado vratio na klupu Argentine i da bi radio bez plate.

- Da, bio bih selektor i to besplatno - izjavio je Maradonu za jednu televiziju iz Venecule, a prenosi Rojters.

On je predvodio "gaučose" pre osam godina na Mundijalu u Južnoj Africi i eliminisan je u četvrtfinalu od Nemačke 4:0, a posle toga radio je samo kao trener u Emiratima.

On i dalje privlači veliku pažnju, pre svega kontroverznim ponašanjem, a tako je bilo i tokom Mundijala u Rusiji, gde je Argentina jedva prošla grupu, a potom eliminisana u osmini finala od Francuske 4:3. Posle utakmice sa Nigerijom i pobede 2:1 kada je obezbeđen prolaz među 16 "El Pibe" je čak završio u bolnici zbog povišenog pritiska.

- Mom srcu je teško. Mnogo mi je žao što smo tako lako uništili sve što što smo naporno gradili - istakao je Maradona, koji je predvodio Argentinu do šampionske titule u Meksiku 1986. godine i finala u Italiji četiri godine kasnije.

Selektor Argentine trenutno je Horhe Sampaoli i ima ugovor do 2022. godine.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U MOSKVI: Rusi i dalje slave istorijski uspeh! Himna Rusije i Kaćuša pod srpskom zastavom na Crvenom trgu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.