OVO JE BIO MEČ KOJI NAM JE TREBAO: Azar srećan posle pobede i uporedio utakmicu sa onom protiv Velsa od pre dve godine! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

PLASMAN MEĐU OSAM

OVO JE BIO MEČ KOJI NAM JE TREBAO: Azar srećan posle pobede i uporedio utakmicu sa onom protiv Velsa od pre dve godine! (FOTO) (VIDEO)

Belgija je pobedonosni gol postigla u 94. minutu, pobedila 3:2, a Azar je proglašen i igračem utakmice

Objavljeno: 10:53h

Fudbaler Belgije Eden Azar rekao je posle velike pobede i preokreta protiv Japana da su se igrači pribojavali scenarija sa Evropskog prvenstva 2016. godine.

Belgija je prvog jula 2016. igrala protiv Velsa u četvrtfinalu EP i Velšani su od 0:1 preokrenuli na 3:1 i ostvarili najveću pobedu u istoriji. Sličan scenario se od 52. minuta meča osmine finala SP u Rusiji sa Japanom, Belgijancima pisao i sada.

foto: EPA/Roman Pilipey

Inui je spektakularno pogodio za 2:0 u korist Japana, a gol za 1:0 je dao Haraguči u 48 minutu.

- Mislili smo da će biti kao pre dve godine protiv Velsa, ali smo mislili i da možemo da postignemo golove kako je utakmica napredovala. Imamo igrače koji mogu da promene tok meča, uveli smo ih sa klupe i srećni smo što smo pobedili i prošli u četvrtfinale - rekao je Azar.

Tu promenu je pre svega uneo Maruan Felaini svojom visinom. Felaini je posle kiksa golmana Japana i gola Fertongena za 2:1, u 74. minutu glavom izjednačio na 2:2. - Reakcija koju smo pokazali danas je bila najbolja moguća i možda je baš ovo bio meč kakav nam je trebao jer smo mogli da ispadnemo, ali eto nas u četvrtfinalu. Kad je reč o utakmici u petak, biće veličanstveno jer je igranje s Brazilcima uvek sjajno za fudbalera. Dobro ćemo da se odmorimo i pokušaćemo da dobijemo i taj meč - rekao je Azar. Belgija je na kraju pobedonosni gol postigla u 94. minutu, pobedila 3:2, a Azar je proglašen i igračem utakmice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.