OSVETOLJUBIVI NEJMAR LIKUJE ZBOG MEKSIKANACA: Mnogo ste pričali o meni, zato sam vas poslao kući!
Foto: EPA/Robert Ghement

Ne sviđa mu se takav stav

OSVETOLJUBIVI NEJMAR LIKUJE ZBOG MEKSIKANACA: Mnogo ste pričali o meni, zato sam vas poslao kući!

Možda i kao znak osvete što ga je u drugom poluvremenu Migel Lajun namerno nagazio, ali Brazilac je rešio da malo "pecne" protivnike

Objavljeno:

Nejmar, najskuplji igrač sveta i čovek od koga ceo Brazil očekuje da se u otadžbinu vrati s peharom uverava da ga ne zanimaju pojedinačna priznanja, već da je u Rusiji radi višeg cilja.

- Ne želim da ovo bude Nejmarov Mundijal. Hoću da bude Brazilov! Ekipa je važnija od svakog pojedinca, srećan sam što sam deo grupe i siguran sam da ovaj tim može daleko da dogura. Zadovoljan sam kako sam odigrao, ali je od svega bitnija pobeda reprezentacije - sumirao je utiske Nejmar.

Nejmar je pecnuo Lajuna koji ga je pokvareno nagazio tokom meča
Nejmar je pecnuo Lajuna koji ga je pokvareno nagazio tokom meča foto: Reuters

Nije moglo pez peckanja protivnika. Možda i kao znak osvete što ga je u drugom poluvremenu Migel Lajun namerno nagazio dok je i sam Nejmar bio van terena.

- Ceo tim zaslužuje čestitke, jer nas je Meksiko u određenim delovima utakmice pritiskao. Što je i logično, dobra je to selekcija, pokazala je ogroman kvalitet, ali pojedini njeni igrači su previše pričali o meni pre utakmice. E, sad oni idu kući.

Nejmar i likuje što su uspeli da izbace Meksiko
Nejmar i likuje što su uspeli da izbace Meksiko foto: AP

Zbog tog detalja biće opet na udaru kritika da je simulant, ali je istina da ga je Lajun zaista zgazio. I da se izvukao bez kartona, iako je bilo jasno da želi da onesposobni prvu zvezdu Brazila.

- Mesecima sam patio zbog povrede. Borio sam se i izborio da dođem na p

Nejmar daje gol protiv Meksika
Nejmar daje gol protiv Meksika foto: Reuters

rvenstvu sveta, sve probleme sam prevazišao zbog želja da predstavljam svoju zemlju, zajedno sa saigračima, na Mundijalu. To je veliko uživanje za nas. Drago mi je što sam se vratio u normalu.

Nejmar je protiv Meksikanaca stvoro pet šansi saigračima, dao je 57. gol za reprezenatciju, ima i 37 asistencija, pa je direktno zaslužan za 94 pogotka državnog tima na 89 utakmica koliko ih je dosad odigrao.

- Znali smo da ćemo pobediti čim damo gol, jer je naša odbrana toliko dobra da ga neće primiti - uverava Nejmar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.