EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA MILAN ŽIVADINOVIĆ: Doživeli smo blamažu! Pogledajte Hrvate, izginuše za narod! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA MILAN ŽIVADINOVIĆ: Doživeli smo blamažu! Pogledajte Hrvate, izginuše za narod! (VIDEO)

Legendarni bivši selektor je bez dlake na jeziku opleo po srpskim fudbalerima i stručnom štabu

Objavljeno: 19:31h

Fudbalski trener Milan Živadinović rekao je gostujući u emisji Doživi prvenstvo" Kurir TV-a da se reprezentacija Srbije na Mundijalu u Rusiji izblamirala.

- Naša reprezentacija je na neslavan način izgubila dve utakmice i pobedila osrednju ekipu Kostarike. Posle toga smo pričali da je to najbolja utakmica u poslednjih ne znam kokliko godina pa smo iz te prepotentnosti ušli u meč sa Švajcarskom, pa pričali da ćemo lako da pobedimo Brazil. Ja ne znam ko je sastavljao tim, da li selektor ili menadžeri, koji kada vide da ste neposlušni spremaju zamku da vas oteraju. Ovo je dobar znak, da dođu hrabri ljudi i počiste ove koji ne vole Srbiju i fudbal. Oni koji su bili tamo nisu mislili o tome. Sad se priča gde će ko na odmor sa porodicom ili starletama. Doživeli smo blamažu - rekao je Živadinović.

On je potom govorio o sastavu tima.

- Mladi igrači ulaze kada je dobar rezultat. U fudbalu je najvažnije boriti se. Pogledajte Hrvate, izginuše ljudi, biju bitku za narod. Naše eksperimente je trebalo odložiti za neki drugi put, kada ne igrate odlučujući meč. Kada sam kao selektor igrao kvalifikacije za EURO 2000. ja sam uvek vodio Vujadina Boškova sa sobom, da mi pomogne u stvarima koje ne znam. Naša omladina danas gleda rijaliti i uskoro će pravo iz pelena u tu vrstu programa - rekao je

Živadinović i dodao:

- Fudbal je za siromašne. Kada se oni najedu i mogu da uživaju u luksuzu, nestaje motivacije. Pogledajte Mesija, nema motivaciju kao pre nekoliko godina, kada je falilo "love." Bobek, Mitić i Šekularac su ginuli na terenu da bi dobili ručak. Ako fudbaleri misle da Srbija treba da se ponosi što su tu, greše, oni treba da se ponose što igraju za Srbiju, najlepšu zemlju na svetu.

Kako komentarišete duele osmine finala?

- Rusi su se opametili. Španija je dobra ali igrati za reprezentaciju ili Real i Barsu nije isto. Rusi su shvatili da mora da se bori da bi uspeli. Hrvati su teško mi pada da kažem, ozbiljno shvatili. Oni ginu. Ovi naši kao da su manekeni sa deset miliona dolara u džepu. Ja sam trenirao velike igrače, koji i su danas funkcioneri i sadašnji fudbaleri bi trebali da se ugledaju na njih - rekao je Živadinović.

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.