FUDBALSKE ANALIZE POLITIČARA: Gurmanski razgovori o fudbalu i hrani
Foto: Promo

Fudbal i domaća hrana

FUDBALSKE ANALIZE POLITIČARA: Gurmanski razgovori o fudbalu i hrani

Kurir vas i sutra vodi na nesvakidašnji istraživanje najlepših ukusa Srbije

Objavljeno: 18:19h

Sutra je poslednji dan eliminacione faze Svetskog prvenstva. U emisji "Doživi prvenstvo", koja počinje u 19.30 na Kurir TV, gost će nam biti bivši direktor CIP-a, ministar u vladi, legendarni srpski političar Milutin Mrkonjić. S njim ćemo razgovarati o svemu. Analizaćemo celokupan Mundijal i igru "Orlova", otkriti ko mu je favorit nakon ispadanja Srbije i za koga navijaju njegove kolege iz stranke i vladajuće koalicije, ali i razgovarati o njegovom životu van politike.

Uz to, Kurir vas i sutra vodi na nesvakidašnji istraživanje najlepših ukusa Srbije. Moći ćete da uživate u hrani koja je simbol Srbije i koja postaje sve traženija u svetu. Gurmanska Srbija ovome neće moći da odoli.

ISTRAŽUJ

Pokreni se za istraživanje novih mogućnosti, jer to je jedini način da današnju prepreku pretvoriš u sutrašnju priliku.

U prenosu uživo od 18.30 upoznajte Vanju Puškar, osnivača koncepta „New Balkan Cuisine“ i glavnog kuvara restorana „Iris“. Svoj kulinarski pristup temelji na primeni lokalnih životnih namirnica u kombinaciji sa savremenim tehnikama obrade i važan je promoter lokalnih proizvođača hrane. Uz njega, upoznajte i Jelenu Jeremić, osnivačicu bloga „Taste of Balkans“, koji je na jednom mestu okupio priče sa svih gastronomskih tura po Balkanu: Jelena je autorka i prvog balkanskog kuvara na japanskom.

Doživi prvenstvo
Doživi prvenstvo foto: Promo

Tokom dana, pripremili smo vam i zanimljivu degustaciju iz ponude KoVoli.com.

Od 16 do 20 časova možete degustirati „Stanišić namaze“, a biće organizovan i kviz sa zanimljivim nagradama namenjen mladima, pod nazivom: „Šta znaš o pečurkama“.

Probaj i uživaj.

Doživi Srbiju! Doživi domaće!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.