KAPITEN SRBIJE I FRONTMEN NEVERNIH BEBA EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA: Igrali smo loš fudbal! Hrvatska je favorit za osvajanje Mundijala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Doživi prvenstvo

KAPITEN SRBIJE I FRONTMEN NEVERNIH BEBA EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA: Igrali smo loš fudbal! Hrvatska je favorit za osvajanje Mundijala! (VIDEO)

Gosti ove nedeljne emisije bili su Marko Perić i Milan Đurđević

Objavljeno: 20:25h

Gosti Kurir TV-a i emisije "Doživi prvenstvo" koja se emituje iz SC Ušće, bili su futsaler Marko Perić i muzičar Milan Đurđević frontmen Nevernih beba.

Njih dvojica su pričala o Mundijalu, učešću fudbalera Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i drugim detaljima koji prate ovaj događaj.

- Analiza tek sledi, ali svakak!o je pozitivno što smo se plasirali i dobili grupu kvalitetnih mladih igrača. Bila je jaka grupa i veoma teško se plasirati u osminu finala - rekao jer Perić.

Milan Đurđević je učešće Srbije prokomentarisao na sledeći način:

- Igrali smo loš fudbal i mislim da smo nažalost bili među najslabijim reprezentacijama. Mislim da se već protiv Kostarike videlo da smo daleko od vrha, a tu su svakako Francuska, Brazil... Ja nisam čovek koji odlučuje o tome treba li Krstajić da ostane ili ne? Ja samo kažem da smo igrali loše i lično mislim da su izmene protiv Švajcarske bili pogrešne, jer nam je posle svega i remi bio dovoljan. Ne može selektor da vodi utakmicu navijački i da ima taktiku: "Hajde da se zaletimo i pobedimo." Ne on, mora da ima strategiju kako da se dođe do finala.

Doživi prvenstvo - kapiten futsal reprezentacije Srbije
Doživi prvenstvo - kapiten futsal reprezentacije Srbije foto: Printscreen/Youtube/Kurir

O nokaut fazi Marko Perić kaže:

- Nadam se da će svi igrati kao Argentina i Francuska. To je atomski fudbal, na gol više. Hrvatska igra ozbiljan fudbal, to je sistem i ovo što sada rade je proizvod onoga što stvaraju godinama. Osim Belgije ja ne vidim ekipu koja sa njima može da igra ravnopravno - kazao je Perić, dok je Milan Đurđević dodao:

- Ako gledamo ono što je do sada odigrano Hrvatska je u četiri najbolja tima na prvenstvu. Igraju veoma ozbiljan fudbal i imaju možda i najboljeg igrača sveta Luku Modrića. Francuska je odigrala sjajan meč, a usput mislim da je dobro što su Mesi i Ronaldo sa svojim ekipama poslati kući, pa će svetla pozornice biti usmerena na druge fudbalere.

Marko i Milan su upitani i ko osvaja Mundijal?

- Belgija, Hrvatska, Francuska i Brazil. Voleo bih da Rusija stigne što dalje, ali bojim se da je isto kao kod nas. Mislim da je Belgija ubedljivo najbolja ekipa - kaže Đurđević

- Uvek navijam za Brazil, ali se slažem da je Belgija najveći favorit uz Hrvatsku i Francusku - smatra Perić.

Doživi prvenstvo - gost Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba
Doživi prvenstvo - gost Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba foto: Printscreen/Youtube/Kurir

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.