EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA: Kapiten reprezentacije Srbije o Svetskom prvenstvu!
Foto: Printskrin/Youtube/Kurir

DOŽIVI PRVENSTVO

EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA: Kapiten reprezentacije Srbije o Svetskom prvenstvu!

Osim Marka Perića gosti su i Milan iz Nevernih beba, kao i Vlada član grupe Ortodoks Kelts

Objavljeno: 15:59h

U okviru serijala Doživi prvenstvo koje se svakog dana održava u TC Ušće danas od 15:30 sa novinarom Aleksom Radosavljevićem će razgovarati Marko Perić reprezentativac Srbije u futsalu.

Oni će pričati o mečevima osmine finala Mundijala koji su danas na programu od 16 i 20 časova, a dotaći će se i učinka naše reprezentacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

Marko Perić je karijeru počeo, naravno, kao igrač „velikog“ fudbala u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Obilića i češkog Jabloneca, da bi se u malom fudbalu prvi put oprobao kao igrač sada već legendarne ekipe Marba. S njom je osvojio četiri titule prvaka Srbije, a kitio se najsjajnijim odličjima i u jakim ligama Azerbejdžana i Gruzije.

S našom reprezentacijom, čiji je kapiten, učestvovao je na četiri Evropska i jednom Svetskom prvenstvu. U Beogradu je 2016. osvojio četvrto mesto posle poraza od Kazahstana u borbi za bronzu. Sa njim ćemo analizirati dosadašnji tok Mundijala, kao i ono što nas tek očekuje, a razgovaraćemo i o budućnosti futsala u Srbiji.

Osim Marka Perića gosti su i Milan iz Nevernih beba, kao i Vlada član grupe Ortodoks Kelts.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.