SAMPAOLI NAKON ELIMINACIJE: Ovo je veoma je bolno iskustvo, nismo imali jasnu ideju!
Foto: EPA/Diego Azubel

A sad adio!

SAMPAOLI NAKON ELIMINACIJE: Ovo je veoma je bolno iskustvo, nismo imali jasnu ideju!

Sampaoli je zahvalio svojim igračima na tome što su se borili do kraja

Objavljeno: 22:05h

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli rekao je danas da je tužan i razočaran eliminacijom sa Svetskog prvenstva i istakao da njegov tim u Rusiji nije ostvario svoj cilj.

- Ovo je veoma bolno, pogotovo jer su moji igrači dali sve od sebe. Bila je veoma teška utakmica... Nismo ostvarili svoj cilj u Rusiji. Tužan sam i frustriran, ali mislim da je to sasvim normalno - rekao je

Argentina je eliminisana danas sa Svetskog prvenstva, pošto je u osmini finala izgubila od Francuske sa 4:3. "Mislim da smo se prilagodili potrebi, umesto da imamo jasnu ideju. Imali smo jasnu potrebu, morali smo da pobedimo, to je bio naš glavni cilj. To je možda bilo jače od našeg fudbalskog koncepta", rekao je Sampaoli.

- Imamo najboljeg fudbalera na svetu i morali smo da pokušamo da stvorimo situacije kako bismo iskoristili tog igrača koji može da ima briljantne trenutke - dodao je.

Sampaoli je zahvalio svojim igračima na tome što su se borili do kraja.

- Igrači su se borili do kraja, čak su umalo izjednačili na kraju i to je njihova prava vrednost. Radili su vredno i zato želim da im kažem hvala - zaključio je selektor Argentine.

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.