EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA, Vladimir Novaković: Argentina je oštečena zbog penala, Mbape postade supermen! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube/Kurir

doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA, Vladimir Novaković: Argentina je oštečena zbog penala, Mbape postade supermen! (VIDEO)

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo

Objavljeno: 20:35h

Sportski novinar Vladimir Novaković bio je gost emisije Doživi prvenstvo i za Kurir TV komentarisao dešavanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

- Mbape je uz pomoć Argentinaca postao supermen! On je svaku situaciju 1:1 rešio jer je brži i eksplozivniji. Odbrane su bile užasne. Di Marija se kod prvog gola sam nameštao i šutirao bez bloka. Kod drugog gola, desni bek Francuza je ostao i Argentina je lako dala gol.

Francuzi su poveli iz penala?

- Mislim da nije bio penal, jer je faul počeo na 19. metara od gola. Završen jeste u šesnaest metara, ali je počeo van i trebalo bi da se vrati van. Tu mislim da je Argentina oštećena - kazao je Novaković i dodao:

- Francuzi su imali plan igre, bolji i prošli su. Javnost sada shvata da je Mesi možda veći problem Argentine, nego što jojk koristi. Ekipoa je bila loše postavljena, bez napadača i pretnji. Sa druge strane Žiru je vukao dva igrača na sebe, a Mbape je to koristio. Pogba je vodio igru i gađao Žiru, što je donelo prvi gol.

Šta mogu trikolori u nastavku?

- Veliki problem može biti što Matuidi neće igrati zbnog kartona. Toliso nije tako opasan, a ni dobar u defanzivi kada je vezni deo tima u pitanju.

Portugal - Urugvaj?

- Portugal ima dubok sastav i veliku zvezdu. Na sredini trerena su bolji i čvršći od Portugala. Videćemo, šta Ronaldo može da donese i na ovom meču. Jasno je da će Urugvaj iako ima snažnu odbranu na čelu sa Godinom, imati strah od Ronalda. Moglo bi da se desi da odluče prekidi. Možda je Urugvaj tu u prednosti.

Danska - Hrvatska?

- Hrvati su u tri najbolja tima prvog kruga. Hrvatska je samo 1998. pošla osminu finala. Danska je bila katastrofalna, ali je imala takvu grupu da je sve bilo pod kontrolom. Ali nije im prvi put. Danska je u osmini finala znala da tuče Nigeriju 4:1. Hrvati su Balkanci i to može da im bude problem, ako tako uđu u utakmicu. Zato, tipujem na Dansku.

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.