REKAPITULACIJA PRVENSTVA UZ MODNE DETALJE: Analiza prvenstva uz ličnog stilistu
Foto: Promo

Komentatori i stilisti

REKAPITULACIJA PRVENSTVA UZ MODNE DETALJE: Analiza prvenstva uz ličnog stilistu

Završena je grupna faza i sada je vreme da vidimo šta smo do sada primetili tokom Mundijala? Ko su favoriti i ko je razočarao?

Objavljeno: 12:27h

Šta smo do sada videli na Mundijalu u Rusiji?

Danas je prvi slobodan dan na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Emisija “Doživi prvenstvo” biće posvećena rekapitulaciji dosadašnjeg dela šampionata i očekivanjima od onoga što sledi u eliminacionim utakmicama. Pogledajte emisiju u 14 časova u kojoj je gost Radovan Maksimović jedan od najcenjenijih sportskih novinara u Srbiji i direktor PGM Networka.

Pored toga, Ušće SC razvilo je svoj koncept usluge “Personal Shopper”, koji kupcima omogućava da pametno investiraju i izgrade prepoznatljiv lični stil u bogatoj ponudi brendova. Sada imate na koga da se oslonite prilikom šopinga - na profesionalce koji će umeti da procene šta vam najbolje stoji bez obzira na sve mane koje možda vidite na sebi.

PROBUDI HRABROST

Dozvoli sebi hrabrost da budeš ono što jesi, jer tako poklanjaš svetu nešto sasvim jedinstveno

Ako ste zainteresovani za svog ličnog stilistu, dovoljno je da se prijavite putem sajta usceshoppingcenter.rs i da odaberete jednu od tri ponuđene kategorije za šoping.

Od 15 časova, u okviru akcije “Doživi prvenstvo”, u Ušće SC možeš stvarati svoj jedinstven stil sa Filipom Maksimovićem, koji će tvoju ličnost predstaviti na najbolji mogući način. Nauči kako da do detalja razumeš svaku boju, materijal i oblik i kako da spajaš nespojivo.

Tvoj lični stilista je novi koncept usluge Ušće Personal Shopper.

DOŽIVI LEPOTU!

Doživi prvenstvo - Doživi lepotu
Doživi prvenstvo - Doživi lepotu foto: Promo

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.