ZA NEKE STVARI NE POSTOJE REČI... BIO SI BRAT! Emotivne reči iz Partizana o Bunjevčeviću svima teraju suze na oči! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Dokaz kakva je bio veličina

ZA NEKE STVARI NE POSTOJE REČI... BIO SI BRAT! Emotivne reči iz Partizana o Bunjevčeviću svima teraju suze na oči! (FOTO)

U ovakvim situacijama nikakvo rivalstvo ne postoji

Objavljeno:

Tuga je zavila fudbalsku Srbiju zbog prerane smrti Gorana Bunjevčevića u 46. godini života.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde nije uspeo da pobedi u najvažnijoj bitki koju je vodio posle izliva krvi u mozak krajem maja ove godine.

Njegova iznenadna i prerana smrt je pogodila sve zaljubljenike u fudbal i ovo su momenti kada sva rivalstva, nesuglasice i sukobi prestaju, a tako se poneo i fudbalski klub Partizan.

Crno-beli su se putem društvenih mreža oprostili od nekadašnjeg rivala sa travnatog terena vrlo emotivnim rečima i izrazili saučešće njegovoj porodici.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

- Za neke stvari ne postoje reči koje mogu opisati bol fudbalske nacije. Bio si čovek, prijatelj i brat, a naposletku izvrstan fudbaler! Neka ti je večna slava!

Bunjevčević je uvek važio za jednog od najvećih sportsmena fudbalske igre na ovim prostorima, koji je davao sve od sebe na terenu uvek poštujući protivnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.