ZVEZDA DO POBEDE U AUSTRIJI: Milijaš arhitekta trijumfa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

NOVI TRIJUMF

ZVEZDA DO POBEDE U AUSTRIJI: Milijaš arhitekta trijumfa! (FOTO) (VIDEO)

Ben je i na današnjoj utakmici bio raspoložen, a po prvi put u startnoj postavi našao se Milan Jevtović. U prvom delu igre pretili su Ben i Srnić, ali bez pravog učinka

Objavljeno: 19:29h

Crvena zvezda je i u drugoj pripremnoj utakmici u Austriji zabeležila pobedu, ali i je prikazala vrlo dobru igru uz zavidan nivo fizičke pripremljenosti.

Zvezda je ovog popodneva naišla na čvrstog i dobro pripremljenog protivnika koji se pokazao kao dobar test, i ekipa je odigrala jednu borbenu i „mušku“ utakmicu. Bilo je lepih akcija, prodora, intervencija odbrane, međutim nije bilo golova u prvih 45 minuta.

Ben je i na današnjoj utakmici bio raspoložen, a po prvi put u startnoj postavi našao se Milan Jevtović. U prvom delu igre pretili su Ben i Srnić, ali bez pravog učinka.

foto: Dado Đilas

Izlaskom Babića koji se tokom prvog dela požalio na povredu, došlo je do određenih pomeranja u odbrani. Filip Stojković je zaigrao na poziciji centralnog beka, Marko Gobeljić je prešao na desnu stranu, a levo je igrao Stefan Hajdin.

Kako je utakmica tekla, sve se više videlo da je Zvezda kvalitetnija ekipa, i taj kvalitet je sve više i dolazio do izražaja. Kada se na to doda i bolja fizička pripremljenost našeg tima, nije ćudno to što je Zvezda pokazala daleko više i što se tiče same igre, i što se tiče prilika za gol.

Nažalost, nedostajala je realizacija kako bi utisak bio kompletan, međutim za ovu fazu priprema je i očekivano da noge ne slušaju onako kako bi slušale tokom sezone.

Pokušavali su Zvezdini igrači sa distance, pre svih Ben i Meleg. Ben je uspeo i da postigne gol nakon jedne veoma lepe i tečne akcije, ali je, nažalost, gol poništen zbog malog ofsajda. U nekoliko navrata istakao se čuvar mreže Apolona koji je igrao u najjačem sastavu na ovoj utakmici.

foto: Starsport©

Zvezda je ipak uspela da kruniše bolju igru, i to u 80. minutu posle prekida. Nenad Milijaš je izveo slobodan udarac sa desne strane, bio je to dobar centaršut, a Sardinero je loptu nespretno zahvatio i poslao ju je u sopstvenu mrežu.

U utakmici koju je Zvezda odlično istrčala, pokazala agresivnost i borbu, na kraju je zabeležen i trijumf.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Gobeljić, Jovičić, Krstičić, Ben, Jevtović, Srnić, Pešić.

Igrali su još: Hajdin, Meleg, Milić, Stojiljković, Pavkov, Milijaš.

Apolon: Šembri, Papamihail, Vasiliou, Papoulis, Kirjakov, Sardinero, Jiste, Pedro, Vale, Saketi, Maglica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.