EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Nenad Jestrović: Srbija je grešila oko sastava tima, treba da se ugledamo na Belgiju (VIDEO)
Foto: Kurir TV

DOŽIVI PRVENSTVO

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Nenad Jestrović: Srbija je grešila oko sastava tima, treba da se ugledamo na Belgiju (VIDEO)

Jake reči bivšeg reprezentativca SCG

Objavljeno:

Bivši reprezentativac i napadač Crvene zvezde Nenad Jestrović smatra da je Srbija mogla odlučnije da se suprotstavi Švajcarskoj i Brazilu u poslednje dve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji u kojima je poražena, pa se posle prve faze vraća kući.

- Pravili smo dosta grešaka u sastavu tima, posebno u poslednjoj liniji, ali šta sada. Treba da se okrenemo nekom stvaranju tima - rekao je Jestrović i dodao:

- Imamo Tadića koji može da pravi razliku i da taj završni pas. Kostić je bio dobar, od Sergeja sam više očekivao. Mislim da je šteta za ovu generaciju, mogli smo da prođemo dalje. Kada gledamo sve ekipe, Hrvatska igra trenutno najbolje, a Brazil je u odnosu na prošlost osrednja ekipa. Imaju Nejmara, a ostali su ispod tog nivoa. Argentina igra slabo, a ja sam očekivao i rekao da može do titule. Ipak kada su prošli grupu tako kako su prošli, sada se čini da mogu daleko.

Nenad Jestrović je u prošlosti bio menadžer Aleksandra Mitrovića.

- Mitrović je odigrao fantastično prve dve, utakmice. Protiv Brazila nije imao dan, ali mislim da je bio naš najbolji igrač.

Jestrović je igrao u Anderlehtu, pa ga je kolega Vladimir Đorđević pitao o kvalitetu Belgije.

- Oni su od Francuza 1994. preslikali kampove za mlade talente. Uspeh se gradi i oni imaju plan kako se ka vrhu ide. Prošli purt su bili u četvrtfinalu, sada mogu možda i dalje. Kvalitenije i bolje igraju od Engleza. Nadam se da će pobediti, jer imaju plan puta do vrha. A tamo se ne dolazi preko noći

Kolumbija - Senegal?

- Senegal ima sjajan tim. Kvalitetni su i dobri, rade veoma dobro. Kada se porede sa Nigerijom, Kamerunom i Egiptom, to su četri najbolja tima u Africi.

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.