KAKO JE SERGEJ OCENIO SVOJE IGRE NA MUNDIJALU? Navijači će sigurno imati šta da kažu o tome!
Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

Nismo sigurni da će se složiti

KAKO JE SERGEJ OCENIO SVOJE IGRE NA MUNDIJALU? Navijači će sigurno imati šta da kažu o tome!

Srpski vezista nije odigrao na očekivanom nivou, čega je i sam svestan

Objavljeno: 09:57h

Sergej Milinković Savić nije ni protiv Brazila bio na očekivanom i potrebnom nivou, baš kao što je to bio slučaj i u utakmici protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu.

Za momka oko koga se otimaju najbolji evropski klubovi, nije to bilo izdanje koje je javnost očekivala od njega i toga je svestan i sam u oceni svog nastupa na Mundijalu.

- Od 1 do 10, mislim da sam odigrao za 7,5-8, pre 7,5. Da bi se došlo do desetke? Pa sigurno da postignem i pogodak, što mi je svakako bio cilj... Ali pogodili su drugi u situacijama kada je to bilo potrebno. Tu sam, radujem se svakom pozivu za reprezentaciju... Reprezentaciju vidim kao krunu svega i nešto zbog čega sam, između ostalog, počeo da se bavim fudbalom. Jedva čekam sledeće okupljanje - rekao je SMS.

Sergej Milinković Savić u duelu sa Kutinjom
Sergej Milinković Savić u duelu sa Kutinjom foto: AP

On ipak veruje da sa saigračima može da se vrati uzdignute glave nazad u Srbiju posle grupne faze.

- Smatram da smo dali sve od sebe kao kolektiv, potrudili smo se da učinimo sve kako bismo otišli dalje, što je naravno bio i naš cilj. Ali, eto, utakmica sa Švajcarskom ostavila je dubok trag u nama i malo nam otežala posao danas. Zaista smo pokušali da pobedimo, ali nažalost nismo uspeli u svojoj nameri. Ipak, mislim da možemo da idemo podignutih glava kući - rekao je Milinković Savić posle meča sa Brazilom.

Sergej Milinković Savić ističe da uvek može bolje da odigra
Sergej Milinković Savić ističe da uvek može bolje da odigra foto: EPA/Abedin Taherkenareh

Mladi vezista ističe da je dao sve od sebe i želeo najbolje.

- Što se konkretno mojih partija tiče, uvek može bolje. Uvek ulazim u utakmicu sa mišlju da nešto uradim bolje, nego što sam to činio u prethodnoj. Igrom protiv Kostarike mogu da budem zadovoljan, protiv Švajcarske i ne toliko, dok sam danas dao sve od sebe. Vi ćete, kao i uvek, komentarisati i napisati kako sam igrao, pa ću videti šta ćete napisati sutra - dodao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.