ZAŠTO NISU IGRALI TOŠIĆ I MILIVOJEVIĆ? Pitajte selektora, to je njegova odluka!
Foto: Reuters

A hteli su

ZAŠTO NISU IGRALI TOŠIĆ I MILIVOJEVIĆ? Pitajte selektora, to je njegova odluka!

Dvojica do meča sa Brazilom standardnih igrača su razočarani odlukom selektora

Objavljeno: 09:35h

Da li je to bio pokušaj da se Brazilci iznenade promenama u startnoj postavi ili je po sredi nešto drugo, uglavnom Mladen Krstajić je iznenadio i srpske navijače odlukom da ne uvrsti među početnih 11 Luku Milivojevića, Branislava Ivanovića i Duška Tošića!

U prve dve utakmice standardni članovi postave Srbije na Svetskom prvenstvu, odlučujući meč protiv Brazila su presedeli na klupi.

- Iznenađen sam odlukom selektora da me izostavi iz tima. Bio sam kritičan posle Švajcarske, ali pitajte selektora zašto nisam igrao - poručio je kratko vezista Kristal Palasa.

I Luka Milivojević je bio iznenađen što nije igrao na meču protiv Brazila
I Luka Milivojević je bio iznenađen što nije igrao na meču protiv Brazila foto: Reuters

Svoje razočarenje što se nije našao na terenu nije krio ni iskusni defanzivac Tošić.

- Svako voli da igra protiv Brazila. Jesam bio iznenađen, ali sam ostao pozitivan i samo sam želeo pobedu ekipu. Nikakav problem. Naravno da sam želeo da igram. Želeli smo da pobedimo, nismo uspeli i to je to - rekao je Tošić koji izgleda ne misli da je to bila taktička odluka.

Duško Tošić  ne meču protiv Švajcarske
Duško Tošić ne meču protiv Švajcarske foto: Starsport©

- Ne, tako je selektor odlučio. Ja sam vojnik reprezentacije - rekao je Tošić, dok je na pitanje da li je to posledica utakmice protiv Švajcarske potučio novinarima da za to pitaju selektora.

- Uvek, ja sam tu. Ako me pozovu, doći ću rado. Volim Srbiju i reprezentaciju - rekao je Tošić o tome da li će se ubuduće odazivati na pozive u nacionalni tim, dok je nastup Srbije sumirao na sledeći način:

- Ne mogu da plačem. Ponosan sam na ovu ekipu. Malo nam je falilo i igrali smo veoma kvalitetno na ovom prvenstvu. Imamo mnogo mladih igrača i treba biti ponosan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.