NEMANJA MATIĆ SE POVLAČI IZ REPREZENTACIJE?!
Foto: Reuters

E ovo je neočekivano

NEMANJA MATIĆ SE POVLAČI IZ REPREZENTACIJE?!

Srpski reprezentativac je malo iznenadio javnost posle utakmice sa Brazilom

Objavljeno: 13:34h

Srbija je izgubila od Brazila u poslednjem meču grupe E na Svetskom prvenstvu i time završila svoje učešće.

Jedan od naših najboljih igrača, i trenutno i dalje najskuplji srpski fudbaler u istoriji, Nemanja Matić je malo šokirao javnost svojom izjavom posle meča o svojoj budućnosti u dresu reprezentacije.

- Prvo da se odmorim, odigrao sam oko 60 utakmica ove sezone, tako da sam emotivno dosta ispražnjen. Ako budem osećao da mogu da pružim svoj maksimum tako će i biti, ukoliko ne povući ću se - rekao je Matić.

Put uspeha popločan je M&M's čokoladicama!

Nemanja Matić i Garbijel Žesus u duelu na utakmici Srbija - Brazil
Nemanja Matić i Garbijel Žesus u duelu na utakmici Srbija - Brazil foto: EPA/Peter Powell

Nadamo se da se ipak to neće dogoditi, jer tek imao 30 godina i sigurno može da nacionalnom timu da makar još 3-4 godine odličnih igara.

Borba za prvo mesto dve reprezentacije koje su ostavile odličan utisak. Kec je 2,65, iks 3,10, dvojka 2,80, a 3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Engleska - Belgija.

Što se tiče same utakmice sa Brazilom koja je bila biti ili ne biti za naš tim, iskusni as Mančester junajteda tvrdi da je poraz u tome što mi naše šanse nismo iskoristili.

- Mislim da smo pružili dobar otpor, znali smo šta nas čeka, znali smo za njihove individualne kvalitete i da nekad ne možete da ih zaustavite u pojedinim akcijama. Imali smo svojih šansi i polušansi koje nismo iskoristili i naravno ovakve ekipe to uvek kažnjavaju.

Posle 8 godina naš nacionalni tim je učestvovao na jednom velikom takmičenju i to je ono što Matić ističe u prvi plan.

- Što se tiče celog Svetskog prvenstva, ove tri utakmice, pre svega mi je drago što smo vratili Srbiju na fudbalsku mapu sveta i što smo imali priliku da branimo boje svoje zemlje. Jedino gde smo pomalo razočarani je drugo poluvreme protiv Švajcarske, gde smo morali pametnije da odigramo. Sve u svemu, možemo da se pogledamo u oči jer je svaki igrač dao svoj maksimum. Odavno nije bila ovako profesionalna grupa, sve ove dane smo podredili uspehu reprezentacije.

Nemanja Matić u duelu sa Paulinjom
Nemanja Matić u duelu sa Paulinjom foto: AP

Novinari su podsetili Matića da se ostvarila prognoza njegovog klupskog trenera Žozea Murinja da će Srbija ispasti u grupnoj fazi.

- Pričao sam sa njim (Murinjom), on je verovao da možemo da napravimo nešto dobro. On poznaje dosta naših igrača, voli naš mentalitet, ali naravno on želi svoje igrače sveže za sledeću sezonu. Ja sam pokušao da mu to onemogućim, ali nije se dalo - poručio je Matić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.