EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA Miloš Topalović: Ovo što imamo ne nagoveštava da ćemo u budućnosti napraviti neki veliki rezultat
Foto: Kurir TV

LEGENDARNI NOVINAR

EKSKLUZIVNO IZ UŠĆA Miloš Topalović: Ovo što imamo ne nagoveštava da ćemo u budućnosti napraviti neki veliki rezultat

On je potom prokomentarisao sastav koji je Krstajić poslao na teren

Objavljeno:

Sportski novinar Miloš Topalović, rekao je gostujući u emisiji Doživi prvenstvo Kurir TV-a da je Srbija ispala sa Svetskog prvenstva u Rusiji zato što su naši fudbaleri loše odigrali drugi meč protiv Švajcarske u drugom meču grupe.

- Mnogo smo izgubili na Mundijalu, žao mi je što nismo postigli gol, pa da pogodim tačan rezultat (rekao pre meča da će biti 1:2, prim, aut). Nismo zaslužili, ali posle tri ubacivanja iz drugog plana primili smo gol, kao i glavom, što je pre meča trebalo da bude naša šansa. Žao mi je što nismo gol dali, jer su mnoge ekipe to uradile a nisu zaslužile - rekao je Toplaović.

On je potom prokomentarisao sastav koji je Krstajić poslao na teren.

- Ova postava je brža od onih ranijih. Mislim da bi u ovom sastavu bolje suprotstavili ekipi Švajcarske. Sada ćemo godinama pričati o tom meču. I o taktici. Mi ni po čemu ne zaslužujemo da idemo dalje. Po čemu? Naša liga je nameštena, klubovi nam nemaju račune... FIFA i UEFA znaju šta se ovde dešava ali ih ne zanima - rekao je Topalović i dodao:

- Ispada da smo loše odigrali meč drugog kola i to nam se obilo u glavu, kao recimo što to može da se desi Senegalu. Krstajić je bio prinudno rešenje. Ali od utakmice u Beču (poraz od Austrije 2:3, prim aut) mi smo u stalnom padu. Nismo napšedovali a na Prvenstvu smo imali najviše promenjenih igrača. Sada ne znam da li će ostati Krstajić, koji se mnogo uzda u saradnike, jer je i sam rekao da je stručnjak sa malo iskustva.

Topalović je zatim rekao:

- Ovo što imamo ne nagoveštava da ćemo u budućnosti napraviti neki veliki rezultat.

Malo o osmini finala.

- Hrvatska ima moćan tim, jer ima vođu na terenu u liku Luke Modrića. Zato i sa polu B timom igraju dobro, čak i kada Lovren greši i opet pravi penal. Očekuje se njihov pad, ali ne i uzdizanje Brazila. Brazilci igraju za sebe. Hrvatska ima mnogo aduta na klupi, kao što je recimo Kovačić. Francuska je favorit, jer Argentina od kad pamrim nema slabiju odbranu. Francuska u napadu ima veliku brzinu, a sa druge strane očekuje se da Mesi proradi. Sampaoli, njihov Džej je u prvom meču sa Islandom više pretrčao od Mesija - rekao je Topalović.

BONUS VIDEO SRBIJA VERUJE U ČUDO: Ovako se u centru Beograda gleda duel sa Brazilom

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.