USTAŠKO LUDILO VLADA HRVATSKOM! Skandalozno ponašanje katoličke organizacije, dolikuje li ovo pobožnim ljudima?!
Foto: Prinscreen/Ludato TV

stvarno sramota

USTAŠKO LUDILO VLADA HRVATSKOM! Skandalozno ponašanje katoličke organizacije, dolikuje li ovo pobožnim ljudima?!

Da stvar bude gora, gore je negde pisalo i - Za Dansku spremni.

Objavljeno:

To je stajalo na Fejsbuk stranici Laudato TV-a, televizije koja promoviše hrišćanske vrednosti. U međuvremenu je objava koja aludira na stihove ustaške pesme "Evo zore, evo dana", u kojoj su se našli Ante Rebić, Luka Modrić i Zlatko Dalić - uklonjena.

Jure i Boban iz ustaške pesme su Jure Francetić i Rafael Boban, vladar kojem se obraćaju je Ante Pavelić, saveznik Adolfa Hitlera u mračnoj epizodi hrvatske istorije, epizodi koju je krajnje neprimereno povezivati s Dalićem, Modrićem i hrvatskom reprezentacijom.

Da stvar bude gora, gore je negde pisalo i - Za Dansku spremni.

A na to se oglasio Laudato TV sa sledećim rečima.

- Žao nam je, ali to uopšte nije trebalo tako da ispadne. U trenucima radosti zbog još jednog uspeha hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu, smo pomenutu objavu, koja je već kružila na nekim Fejsbuk statusima, preuzeli na svoj profil, imajući u mislima jedino čestitku našoj reprezentaciji. Nakon pola sata sami smo objavu uklonili, postavši svesni njene moguće negativne interpretacije i aluzije - rekla je direktorka Laudato TV-a Ksenija Abramović i dodala.

- Vrednosti čovekoljublja i domoljublja koje zastupamo potvrđene su mnogim našim delima. Svesni smo odgovornosti medija kada je u pitanju javna reč i poruke, i u tom smislu se ograđujemo od negativnih i loših aluzija koje impliciraju napisane reči u toj objavi na Fejsbuku - dodala je direktorka Laudato TV-a.

BONUS VIDEO: NAVIJAČ ORLOVA SAM MEĐU BRAZILCIMA: Ludnica u moskovskom prevozu, Srbin na kraju uzeo pehar (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.