SRPSKI POLITIČARI ZA ESPRESO PROGNOZIRALI KO POBEĐUJE - SRBIJA ILI BRAZIL? Ako im verujete onda bi na ovaj rezultat trebalo da se kladite!
Foto: Filip Plavčić/Reuters/Marina Lopičić/Beta/Emil Vas/Fonet

Optimizam na javnoj sceni

SRPSKI POLITIČARI ZA ESPRESO PROGNOZIRALI KO POBEĐUJE - SRBIJA ILI BRAZIL? Ako im verujete onda bi na ovaj rezultat trebalo da se kladite!

Espreso je pozvao nekolicinu njih i pitao ih da prognoziraju rezultate, a ovo su njihovi odgovori

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije igra meč protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u kome joj zavisi ostanak i plasman u osminu finala.

Uoči duela sa favorizovanim protivnikom koji spada i u uži krug kandidata za osvajanje "zlatne boginje" računica za naš tim je jasna - pobeda nas sigurno vodi u osminu finala, poraz nas otpisuje, dok u slučaju nerešenog zavisimo od ishoda meča Švajcarska - Kostarika, u kome ćemo navijati za reprezentaciju iz Srednje Amerike.

Nacija u Srbiji je ujedinjena i veruje u uspeh Krstajićevih "Orlova", a optimizam zrači na svakom koraku, kako kod običnog naroda, tako i kod onih javnih ličnosti.

Puni vere u sebe i svoje mogućnosti moraju biti i naši fudbaleri, a svi moramo verovati u njih, to je u neku ruku i geslo srpskih političara koji će listom bodriti našu reprezentaciju i veliki su optimisti uoči duela sa Brazilom.

Espreso je pozvao nekolicinu njih i pitao ih da prognoziraju rezultate, a ovo su njihovi odgovori.

Nikola Jovanović se nada minimalnoj pobedi Srbije
Nikola Jovanović se nada minimalnoj pobedi Srbije foto: Beta

- Umereni sam optimista. Biće 1:0 za Srbiju ako moram da prognoziram, mada moguće da ćemo proći i uz nerešeni ishod - rekao nam je Nikola Jovanović, član Narodne stranke.

Istog mišljenja je i predsednik Dveri Boško Obradović.

Boško Obradović je svim srcem uz Orlove
Boško Obradović je svim srcem uz Orlove foto: Beta/Dragan Gojić

- Svi ćemo biti uz Orlove. Verujem da će dati svoj maksimum i da mogu pobediti. Volja je nekad jača od svih parametara i prgonoza.

- Biće 1:0 za Srbiju. To je moje mišljenje - poručio nam je kratko Borko Stefanović.

Sanda Rašković Ivić je realniji optimista
Sanda Rašković Ivić je realniji optimista foto: Filip Plavčić

Članica DSS-a, Sanda Rašković Ivić, je nekako realnija i poručila nam je da se mora uzeti u obzir da je veliki izazov pred srpskim fudbalerima.

- Naravno da bih volela da pobedi Srbija! Ali Brazil je zemlja od 200 miliona stanovnika, a fudbal je bezmalo način života. Teško je igrati protiv takve ekipe, ali izazov je veliki - rekla nam je gđa Rašković Ivić.

Zoran Đorđević veruje u pobedu Srbije
Zoran Đorđević veruje u pobedu Srbije foto: Fonet

Veliki optimista je i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, koji misli da je ključ u srpskom inatu.

- 3:2 za Srbiju. To je najčešće rezultat srpskog inata!

Nadamo se da će se ove prognoze ostvariti!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.