VALONE, SRBINE! Da li sanjamo ili je Behrami upravo rekao OVO o gestovima Džake i Šaćirija na meču sa Orlovima?! (FOTO)
Foto: Reuters

NEVERICA

VALONE, SRBINE! Da li sanjamo ili je Behrami upravo rekao OVO o gestovima Džake i Šaćirija na meču sa Orlovima?! (FOTO)

Konačno neko normalan!!!

Objavljeno: 18:36h

Fudbalski reprezentativac Švajcarske Valon Behrami rekao je danas da niko u toj selekciji nije želeo da se desi ono šta je bilo na i posle utakmice sa Srbijom.

- Niko od nas nije želeo takvu situaciju. Posle utakmice niko nije pisao o fudbalu, već o tome. Znam da je ljudima zanimljivo to da čitaju, ali to je gubljenje vremena. Ovde smo došli zbog fudbala i fudbal je najbolji način da nastavimo napred - rekao je Behrami na konferenciji za novinare u Rusiji.

Utakmicu protiv Srbije na Svetskom prvenstvu obeležile su provokacije švajcarskih reprezentativaca albanskog porekla Granita Džake i Džerdana Šaćirija, posle datih golova.

- Svi samo o tome govore već tri dana, a mi smo se šalili na tu temu naredni dan. Srećni smo što niko nije suspendovan, ali sada nije vreme da se govori o tome jer je samo fudbal važan. Neće se tako nešto desiti u budućnosti jer se takva utakmica neće ponoviti. Možda u klubovima, ali ne i na Svetskom prvenstvu - kazao je Behrami.

Granit i Đerdan dižu provokativni simbol
Granit i Đerdan dižu provokativni simbol foto: AP/EPA/Martin Divišek

Švajcarski selektor Vladimir Petković nije želeo da komentariše kazne za Džaku, Šaćirija, ali i Štefana Lihtštajnera.

Oni su kažnjeni novčano i moći će da igraju protiv Kostarike.

- Važno je da igramo fudbal. Zavisimo od fudbala. Fudbal je emotivna igra i mora to da bude. Ono što se desilo, desilo se i moramo da naučimo iz takvih situacija. Važno je da se koncentrišemo na fudbal, na prelepu igru koja ujedinjuje ljude - rekao je Petković.

Švajcarska će se u poslednjem kolu sastati sa Kostarikom i posle te utakmice može da bude prva, druga, ali i da završi učešće na šampionatu sveta u Rusiji.

Inače, za one koji ne znaju - Valon Behrami je rođen na teritoriji Srbije, u Kosovskoj Mitrovici, a igrači starijih verzija igrice Football Manager znaju da je on imao

BONUS VIDEO ANA I NJEN OTAC PRATE ORLOVE U STOPU: U Rusiji smo sreli fudbalerku iz Srbije koja je verni navijač Orlova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.