ZVEZDIN PAKLENI PLAN: Crveno-beli uzimaju rivalu iz kvalifikacija igrača i sa njim planiraju da ih napadnu! A tu je i plan B! (VIDEO)
Foto: Reuters

Blizu dogovora

ZVEZDIN PAKLENI PLAN: Crveno-beli uzimaju rivalu iz kvalifikacija igrača i sa njim planiraju da ih napadnu! A tu je i plan B! (VIDEO)

Potraga za plejmejkerom i Kanginim naslednikom ih je dovela dovde

Objavljeno:

Užurbano se radi na traženju željenog pojačanja na poziciji kreativnog veziste i plejmejkera u Crvenoj zvezdi.

Brojna imena bila su u opticaju, a sada je u prvi plan iskočilo nekadašnje dete Ajaksa i, vrlo interesantno, sadašnji igrač APOEL-a sa Kipra koji je potencijalni rival srpskom šampionu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

U pitanju je nekadašnja velika nada holandskog fudbala Lorenco Ebesilio čija se karijera nije razvila onako kako su stručnjaci očekivali kada je kao maloletnik zaigrao za seniorski tim Ajaksa.

Kako javlja "Žurnal", pregovori oko angažovanja holandskog internacionalca su u poodmakloj fazi i ukoliko dođe do dogovora možda čak i debituje za svoj novi klub baš protiv svog bivšeg kluba.

Ebesilio je navodno slobodan igrač, iako je odradio tek 18 meseci dvogodišnjeg ugovora sa Kipranima, a ukoliko se ispostavi da i dalje ima važeći ugovor na jođš 6 meseci to bi mogao biti problem, pogotovo što bi APOEL teško pristao bez obzira kakva bila finansijska ponuda da direktno pojača svog potencijalnog rivala u borbi za grupnu fazu Lige šampiona.

Lorenco Ebesilio je trenutno prva meta Crvene zvezde
Lorenco Ebesilio je trenutno prva meta Crvene zvezde foto: Reuters

Međutim, na Marakani imaju i "plan B", a on se zove Tomas de Vinsenti i Argentinac je, a takođe je tokom karijere nosio dres istog kiparskog kluba pre nego je otišao u Ujedinjene Arapske Emirate.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.