Ako se ovo desi Sparta iz Praga i zvanično može da promeni ime u Crvena zvezda B! (VIDEO)
Foto: EPA/Martin Divisek

Baš vole crveno-bele

Ako se ovo desi Sparta iz Praga i zvanično može da promeni ime u Crvena zvezda B! (VIDEO)

Izgleda da im se izuzetno dopalo kako se radi u klubu iz Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Sparta iz Praga od kada je igrala prošlog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde, sve više počinje da liči na srpski klub.

Izgleda da se sistem rada na Marakani toliko dopao članovima uprave slavnog češćkog kluba, da u ovih godinu dana dovode sve više i više igrača koji su makar deo svoje karijere proveli među crveno-belima.

Posle Srđana Plavšića, Gelora Kange i Mihaila Ristića, sada je još jedan momak koji je prošao omladinsku školu šampiona Srbije na meti Sparte.

Uroš Radaković dok je bio kapiten omladinske reprezentacije Srbije
Uroš Radaković dok je bio kapiten omladinske reprezentacije Srbije foto: Starsport©

U pitanju je nekada veliki talenat Uroš Radaković koji je odličnim igrama u Sigmi iz Olomuca postao jedan od najtraženijih igrača u Češkoj ovog leta.

Radakovića svi pamte kao bisera koji je ne želeći da čeka šansu u prvom timu odlučio da ode u inostranstvo preko zrenjaninskog Proletera i obreo se u Bolonji, gde ipak u jakoj konkurenciji nije uspeo da napravi ništa značajnije, iako su ga slali i na pozajmice u Seriju B.

Zato se njegov odlazak u Češku ispostavio kao pun pogodak jer ne samo da je postao standardan, nego je izrastao u jednog od najboljih štopera u ligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.