PARTIZAN ODIGRAO ČARDAŠ ZA MAĐARE: Neki novi Suma na pripremama, novajlija Nikolić dao evrogol! (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Prvi meč i odmah trijumf

PARTIZAN ODIGRAO ČARDAŠ ZA MAĐARE: Neki novi Suma na pripremama, novajlija Nikolić dao evrogol! (VIDEO)

Crno-beli su slavili u prvom meču na pripremama u Sloveniji

Objavljeno: 20:43h

U Partizanu se raduju i zadovoljno trljaju ruke posle prve pripremne utakmice i pobede nad Honvedom 2:0, a razloga ima više.

Osim dobre igre i trijumfa koji su jasan znak da se dobro radi od početka priprema, izgleda da bismo Sejdubu Sumu mogli da gledamo u novom duhu sledeće godine, jer je konačno počeo da pokazuje ono zbog čega je doveden.

Sejduba Suma deluje probuđeno na ovim letnjim pripremama
Sejduba Suma deluje probuđeno na ovim letnjim pripremama foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Crno-beli su odigrali odličan meč protiv mađarskog tima na pripremama u Sloveniji, koji im je bio prva provera, a trener Miroslav Đukić može da bude itekako zadovoljan onim što su prikazali njegovi igrači na terenu.

Uverljiva igra, kontrola lopte i dešavanja na terenu, posed, plansko građenje akcija, odbrana prilično uigrana i na kraju brojne šanse, pa je mogla još neka lopta da završi u mreži Mađara.

Golove su postigli Suma u 22. minutu i novajlija Nemanja Nikolić koji je postigao zaista efektan pogodak udarcem iz prve sa ivice šesnaesterca.

PARTIZAN: Jovičić, Vulićević, N. R. Miletić, Mitrović, Antonov, Zdjelar, Pantić, Janković, Suma, Nikolić, Rikardo Gomeš.

Od 62. minuta na terenu su se našli još: Kljajić, Urošević, Ostojić, N. G. Miletić, Šehović, Jevtović, Kosović, Ivanović, Đerlek, Ožegović, Tavamba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.