JAVIO SE I ODBAČENI SELEKTOR! Sutra ćemo ispisati istoriju!
Foto: AP

DA VIDIMO I TO ČUDO

JAVIO SE I ODBAČENI SELEKTOR! Sutra ćemo ispisati istoriju!

Selektor koji je izgubio poverenje svojih reprezentativaca širi optimizam?!

Objavljeno: 20:33h

Argentina sutra igra meč protiv Nigerije od koga im zavisi budućnost ove generacije reprezentativaca. Gaučosima ni eventualni trijumf ne obezbeđuje prolaz dalje, ali njihov selektor koji se poslednjih dana pominje kao glavni krivac za dva užasna izdanja na startu nije klonuo duhom.

Ono što je još luđe, Horhe Sampaoli u neku ruku indirektno najavljuje plasman u finale?!

- Oba tima će učiniti sve za plasman u osminu finala, i mi i Nigerija. To će ovaj meč učiniti jako atraktivnim. Nedelja za nama bila je teška, izgubili smo od Hrvatske, ali ja sam uveren u pobedu. Sutra ćemo ispisati istoriju.

Mediji su najavili brojne promene u ekipi, međutim Sampaoli nije želeo ništa od toga da potvrdi. Ipak, činjenica da je do njega na konferenciji za medije sedeo do sada rezervni golman Franko Armani govori nam da je Vili Kabaljero posle onog teškog kiksa protiv Hrvata izgubio mesto u startnih 11.

- Imam tim u svojoj glavi, ali ne mogu da vam ga kažem jer još nisam rekao ni igračima.

Ono što je novinare posebno zanimalo jeste spekulacija da su iskusni igrači, pre svih Havijer Maskerano i Lionel Mesi na poslednjem treningu zahtevali od selektora da napravi određene promene. Sampaoli nije želeo direktno da odgovori da li su medijski natpisi istiniti...

- Uvek razgovaram sa mojim igračima i pomoćnicima. To je normalno. Kroz karijeru mnogo sam naučio od mojih igrača.

Na kraju, iskusni stručnjak je pokazao da je veliki optimista, ne samo kada je u pitanju ovaj meč protiv Nogerije, već i naredni, za koje je ubeđen da će doći...

- Ovakve utakmice igraju se srcem. Uradićemo sve što je do nas da pobedimo i prođemo dalje. Sutra igramo prvo od pet finala. Uveren sam da ćete sutra videti najbolju Argentinu na ovom Svetskom prvenstvu, podvukao je iskusni strateg.

BONUS VIDEO: ORLOVI RASPOLOŽENI PRED BRAZIL: Pogledajte kako je izgledao današnji trening reprezentacije Srbije u Svetlogorsku (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.