UŽAS U BAZI REPREZENTACIJE RUSIJE! Konobar presudio kuvaru njegovim kuhinjskim nožem!
Foto: Pixabay

KRVAVI PIR

UŽAS U BAZI REPREZENTACIJE RUSIJE! Konobar presudio kuvaru njegovim kuhinjskim nožem!

Incident se desio u nedelju u hotelu u Novogorsku

Objavljeno: 18:23h

U hotelu Olimpik Vilidž u Novogorskuu, u kojem odseda fudbalska reprezentacija Rusije tokom Svetskog prvenstva, desila se nemila scena koja je dovela do ubistva.

Naime, dotični Dinitri (28) je nakon kratke svađe posegnuo za kuhinjskim nožem i sa više uboda usmrtio kuvara tog hotela, dotičnog Sergeja (55).

Sukob je izbio oko dva ujutru, nakon što je kuvar kritikovao Dimitrija što predudugo telefonom razgovara sa svojom trudnom suprugom.

Dimitri je inače tek skoro zapošljen u tom hotelu, a kako prenose očevici on je proveo skoro dva sata na telefonu svađajući se sa svojm ženom naočigled svih zaposlenih. Takav odnos je na kraju izbacio kuvara iz takta, on mu se konfrotovao a nedugo zatim je izgubio život.

Na svu sreću, tog dana reprezentativci Rusije nisu bili prisutni u hotelu zbog obaveza.Oni su dva dana pre incidenta otputuovala za Samaru, u kojoj su danas poraženi od reprezentacije Urugvaja sa 3:0 u poslednjem kolu grupne faze Mundijala.

BONUS VIDEO: ORLOVI RASPOLOŽENI PRED BRAZIL: Pogledajte kako je izgledao današnji trening reprezentacije Srbije u Svetlogorsku (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.