SVE ZAVRŠENO: Na Marakanu stiglo dugo čekano pojačanje! (VIDEO)
Foto: Starsport©

BOMBA!

SVE ZAVRŠENO: Na Marakanu stiglo dugo čekano pojačanje! (VIDEO)

Štoper je prema informacijama već stigao u našu prestonicu kako bi obavio lekarske preglede i stavio paraf na saradnju sa crveno-belima!

Objavljeno:

Nakon odlaska dvojice internacionalnih štopera iz redova šampiona Srbije, stiže novo pojačanje da popuni rupu na poziciji štopera i pojača rotaciju i konkurenciju u zadnjem redu crveno-belih.

Stoga će se Vujadinu Saviću i Srđanu Babiću uskoro pridružiti i Rašid Sumaila, centralni bek iz Gane, koji stiže na pozajmicu iz Al Kadisije.

Sumaila je prema informacijama već stigao u našu prestonicu kako bi obavio lekarske preglede i stavio paraf na saradnju sa crveno-belima!

Međutim, kako će Sumaili to biti prvi susret sa evropskim fudbalom te postoji i mogućnost da se ne snađe, crveno-beli se nadaju da će se u nastavku prelaznog roka dodatno obezbediti dovođenjem još jednog, četvrtog štopera.

To pojačanje bi trebalo da bude stub odbrane u narednoj sezoni, igrač uz koga će i Savić izgledati bolje, uz koga će Babić moći da uči i napreduje.

Tako za sada stoji situacija u liniji odbrane, a u veznom redu se priprema prostor za nova pojačanja takođe.

Na oku crveno-belih je Lorenco Ebesilio, 26-godišnji Holanđanin. Ebesilio je po odlasku iz Amsterdama igrao u Metalurgu, Gabali, Mordoviji, Anžiju, zatim kiparskom APOEL-u, potencijalnom Zvezdinom rivalu u drugom krugu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ugovor mu je istekao, pa je slobodan u izboru nove sredine. Međutim, trenutno je on samo na listi želja Zvezdine uprave, bolje reći samo jedna od, a do realizacije transfera mora da se pređe još dosta stavki.

BONUS VIDEO: ORLOVI RASPOLOŽENI PRED BRAZIL: Pogledajte kako je izgledao današnji trening reprezentacije Srbije u Svetlogorsku (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.