ON NIJE FANATIK, ON JE LUD! Novi trener Čelsija će živeti u trening kampu!
Foto: EPA/Cesare Abbate

RADOHOLIZAM JE TAKOĐE BOLEST

ON NIJE FANATIK, ON JE LUD! Novi trener Čelsija će živeti u trening kampu!

Doskorašnji trener Napolija treba da doputuje u London u narednih 24 sata, kako bi potpisao dvogodišnji ugovor i zamenio na klupi zemljaka Antonija Kontea

Objavljeno:

Novi trener Čelsija Maurisio Sari planira da živi u trening kampu Plavaca kada sledeće nedelje bude potpisao ugovor sa londonskim klubom.

Doskorašnji trener Napolija treba da doputuje u London u narednih 24 sata, kako bi potpisao dvogodišnji ugovor i zamenio na klupi zemljaka Antonija Kontea.

Sari, koji je u Italiji poznat i kao veliki radoholik, namerava da se za početak smesti u Kobamu, trening kampu Čelsija, gde će odmah početi sa planiranjem tima za narednu sezonu čiji je početak zakazan za 9. jul kada će izvršiti prozivku i povesti tim na turneju u Australiju.

Takođe, klub sa Stamford Bridža namerava da odmah po promociji Sarija sledeće nedelje započne sa rekonstrukcijom igračkog kadra koja podrazumeva prodaju viška i kupovinu pojačanja.

Defanzivac Juventusa Danijele Rugani, koji je pre dve godine već sarađivao sa Sarijem u Empoliju, a trebalo bi da košta oko 25.000.000 evra, dok bi u zamenu za Zapakostu, koji bi otišao u Inter, sa Apenina stigao Matijas Vesino, koji je takođe igrao u Empoliju pod Sarijevom trenerskom palicom (da ne kažemo cigarom, jer poznato je da Sari ume i da zapali pored aut linije).

BONUS VIDEO JASNO I GLASNO Vladimir Stojković poručio saigračima: Ko ne veruje u pobedu, neka odmah krene kući!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.