TRANSFER LUDILO U PARTIZANU! Stub odbrane između Turske i Kipra, ali u utorak stiže BRUTALNO POJAČANJE! (VIDEO)
Foto: Starsport©

VRELO LETO

TRANSFER LUDILO U PARTIZANU! Stub odbrane između Turske i Kipra, ali u utorak stiže BRUTALNO POJAČANJE! (VIDEO)

Grobari će ovaj transfer dočekati sa oduševljenjem

Objavljeno:

Kako piše Žurnal, Partizan je odlučio da posle dosta nećkanja pusti Bojana Ostojića u inostranstvo, kako bi pred kraj karijere finansijski obezbedio porodicu.

Iskusni štoper, koji je već duboko zagazio u četvrtu deceniju života, ima dve ponude - iz Turske i Kipra, a trenutno vaga koja će biti fudbalski, a koja finansijski unosnija.

Međutim, nisu u Partizanu aktuelni samo odlasci. Posle Rikarda Gomeša, Nemanje Nikolića i Gabrijela Enakea od utorka bi član vicešampiona Srbije Partizana trebalo zvanično da postane i španski štoper Mark Valijente.

Njegov dolazak u Beograd bio je najavljen za subotu, a pošto se tada nije pokavio u Srbiji, očekivalo se da će ugovor sa "parnim valjkom" potpisati na početku nedelje.

Iz izvora bliskih klubu, MONDO saznaje da će Valijente u utorak ozvaničiti saradnju sa Partizanom, a zatim se priključiti novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

Valijente je prošao kompletnu školu Barselone i dve sezone (2006-2008) bio je deo prvog tima katalonskog giganta, ali u Primeri nije odigrao nijedan meč, dok je debi upisao u Kupu kralja.

Grobari će ovaj transfer dočekati sa oduševljenjem, jer nije mala stvar da vam odbranu predvodi izdanak najpoznatije svetske fudbalske škole.

BONUS VIDEO JASNO I GLASNO Vladimir Stojković poručio saigračima: Ko ne veruje u pobedu, neka odmah krene kući!

(Espreso.co.rs/Mondo/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.