Procurele brojke: Ovo je Realova najskuplja laž u istoriji fudbala! (FOTO)

Da se Portugalac ne uvredi

Procurele brojke: Ovo je Realova najskuplja laž u istoriji fudbala! (FOTO)

Vebsajt "Fudbal Liks" objavio je dokumenta transfera Bejla iz 2013. godine, koji je, kako je navedeno, najskuplji u istoriji fudbala
Objavljeno: 15:48h

Hoće li izdržati ego Kristijana Ronalda?! Agent fudbalera Real Madrida Gereta Bejla zatražio je istragu zbog objavljivanja detalja transfera njegovog klijenta iz Totenhema u španski klub. Fudbalski agent Džonatan Barnet rekao je da je "sramota" što su detalji transfera objavljeni i zatražio je izvinjenje od Fudbalskog saveza Engleske (FA). Vebsajt "Fudbal Liks" (Football Leaks) objavio je dokumenta transfera Bejla iz 2013. godine, koji je, kako je navedeno, najskuplji u istoriji fudbala.

Na sajtu je objavljeno da je Real za Bejla platio Totenhemu 100.759.418 miliona evra, uprkos izjavama iz 2013. godine kada je rečeno da je transfer vredan 91,59 miliona dolara. Do tada je najskuplji transfer bio prelazak Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda u Real Madrid za više od 94 miliona evra. Španski mediji naveli su da je Totenhemu zabranjeno da objavi detalje transfera, koji je isplaćen u četiri rate.
Telegraf Novinar britanskog Sandej Tajmsa Džonatan Norkroft rekao je ovog meseca da su mu ljudi iz Reala naložili da ne pominje rekordni transfer u intervjuu sa 26-godišnjim Bejlom.
Bi-Bi-Si

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.