RAMBO DIŽE USTANAK U BRAZILU: Znate li vi kakva je to uvreda za nas Srbe?! Džaka i Šaćiri moraju biti kažnjeni!
Foto: News1/Damir Dervisagic

NJEGOVA REČ IMA TEŽINU

RAMBO DIŽE USTANAK U BRAZILU: Znate li vi kakva je to uvreda za nas Srbe?! Džaka i Šaćiri moraju biti kažnjeni!

Petković sa velikom pažnjom prati igre reprezentacija u našoj grupi i često komentariše za brazilske medije dešavanja na Mundijalu

Objavljeno: 19:20h

Legendarni fudbaler Dejan Petković govorio je za brazilske medije i upoznao ih je sa dešavanjima na utakmici Srbija-Švajcarska.

I u Brazilu smatraju da su "švajcarski" fudbaleri Granit Džaka i Đerdan Šaćiri svesno provocirali reprezentativce Srbije šaljući jasnu političku poruku, što je najstrože zabranjeno činiti po pravilniku FIFA.

Granit Džaka pokazuje dvoglavog orla kojim provocira Srbe
Granit Džaka pokazuje dvoglavog orla kojim provocira Srbe foto: EPA

Za to možemo zahvaliti Dejanu Rambu Petkoviću koji je za veoma poznat medij u Brazilu, "Globo esporte", objasnio situaciju sa meča Srbija-Švajcarska i slavlje Granita Džake i Đerdana Šaćirija.

- To je bila prava provokacija, i to politička. Ne sme igrač na Mundijalu da pomeša stvari. Za nas Srbe je ovo velika uvreda. Šta će FIFA uraditi? Ostaje da vidimo, ali svakako zaslužuje kaznu - rekao je Petković čija reč ima specifičnu težinu u Brazilu.

Petković sa velikom pažnjom prati igre reprezentacija u našoj grupi i često komentariše za brazilske medije dešavanja na Mundijalu.

BONUS VIDEO: PRVI TRENING POSLE PORAZA OD ŠVAJCARSKE: Motivacioni govor selektora Mladena Krstajića (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.