NOVI SKANDAL NA MUNDIJALU: Nije samo Srbija pokradena! Selektor ne može da veruje! (FOTO)
Foto: Reuter

LEPO JE KRENULO

NOVI SKANDAL NA MUNDIJALU: Nije samo Srbija pokradena! Selektor ne može da veruje! (FOTO)

"Ovo je verovatno najteži meč u mojoj karijeri. Ipak, još smo živi"

Objavljeno:

Posle poraza od Nemačke u poslednjim sekundama, Šveđani i dalje ne veruju šta im se dogodilo. Selektor reprezentacije Jane Anderson digao je glas protiv sudija, smatrajući da su njegovi izabranici oštećeni za penal u prvom poluvremenu.

- Meni je delovalo kao da je čist penal. Ako imamo sistem, onda je čudno što sudija nije otišao da pogleda. Nisam video svojim očima, ali verujem kolegama koje su mi rekle da je čist penal - aludirao je Anderson na korišćenje VAR tehnologije.

foto: Reuters

Slična situacija desila se u okršaju Srbije i Švajcarske, kada sudija Brih nije svirao očigledan penal nad Aleksandrom Mitrovićem, što se ispostavilo ključnim detaljem u tom okršaju. Pomenuta situacija sa nedosuđenim penalom za Skandinavce, desila sa pri vođstvu Švedske od 1:0.

foto: EPA/Mohamed Messara

- Nije Nemačka stvorila mnogo prilika, naš golman je bio dobar, a na kraju nismo imali sreće. Ne mogu nikoga da krivim. Ovo je verovatno najteži meč u mojoj karijeri. Ipak, još smo živi. Moramo da zalečimo rane i spremimo se za poslednje kolo - istakao je Jane Anderson.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.