EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Miljan Milićević: Srbija ima tim za budućnost (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Kurir

Doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Miljan Milićević: Srbija ima tim za budućnost (VIDEO)

Gost u emisiji "Doživi prvenstvo" bio je sportski komentator Miljan Milićević

Objavljeno: 23:37h

Miljan Milićević urednik sportske redakcije Prve teklevizije rekao je gostujući u emisiji Doživi prvenstvo na Kurir TV da su dosadašnje utakmice mna Mundijalu veoma tvrde.

- Sve utakmice su tvrde. Očito je da su Belgijanci jedni od favorita, što je rekao i njihov selektor Martinez. I Hrvatska je sazrela za dobar rezultat. Iran je u borbi za drugi krug. Negativno iznenađenje su Brazil i Argentina. Ni Ruse ne treba otpisati, mada će Urugvaj biti pravi test za njih. Problem za domaćine je ukrštanje sa Španijom ili Portugalom, to će teško proći - rekao je Milićević.

On se potom okrenuo reprezentaciji Srbije.

- Realno možda je prvi put da bi u našoj ekipi samo možda jedno ime promenili. Mijat Gaćinović je verovatno zaslužio da bude tamo. Sada se vidi da imamo želju i taj nacionalni naboj o kojima pričamo godinama unazad. Protiv Švajcarske nije bilo ni sreće. Mada zaboravljamo da Švajcarska ima dugi niz mečeva bez poraza. Promašili smo stopostotne šanse u prvom poluvremenu, nadtrčani smo, primili smo gol iz kontre. Sada moramo da se nadamo iznenađenju protiv Brazila. Mada je još važnije da mi se čini da imamo okosnicu tima za naredna dva ciklusa kvalifikacija.

Utakmica sa Brazilom je, ispostavlja se ključna za plasman u osminu finala.

- Brazil ne igra tako lako i dobro kao u kvalifikacijama. Čitav meč im je trebao da daju gol Kostariki, zato mi je žao što nismo uuzeli bod protiv Švajcarske. Biće jako teško, možda ih baš poslednji trijumf podigne. Kada pričamo o taktici ne bih ništa radikalno menjao. Ne isplati se. Možda bih dao šansu Ljajiću, da igra iza napadača. Deluje mi i da bi Prijović mogao da pomogne, iako Mitrović igra odlično.

Milićević je još govorio o raspletu šampionata i favoritima za plasman u završnicu, ali i zalbi Fudbalskog saveza Srbije na suđenje Feliksa Briha u duelu sa Švajcarskom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.