MALO SMEHA IM JE BILO POTREBNO: Iznenadna poseta fudbalske legende i glumca zaduženog za smeh oraspoložila utučene Orlove na treningu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

Dobro im došlo

MALO SMEHA IM JE BILO POTREBNO: Iznenadna poseta fudbalske legende i glumca zaduženog za smeh oraspoložila utučene Orlove na treningu! (FOTO) (VIDEO)

Jasno je da je posle svega što se desilo u Kalinjingradu uticali na atmosferu i raspoloženje među srpskim igračima, tako da je valjalo što pre reagovati

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije doživeli su težak poraz od Švajcarske kojim su dospeli na rub ispadanja sa Svetskog prvenstva, i sada ih očekuje takoreći nemoguća misija u poslednjem kolu protiv Brazila.

Teško je pao poraz svima, pogotovo način na koji je doživljen, i jasno je da je i raspoloženje, i atmosfera, pa i moral, bilo prilično slabo u srpskom timu dan pred meč.

Dragan Ćirić i Dragan Jovanović su posetili reprezentativce Srbije na treningu u Svetlogorsku
Dragan Ćirić i Dragan Jovanović su posetili reprezentativce Srbije na treningu u Svetlogorsku foto: Starsport©

Ipak, ono što je vratilo osmehe na njihova lica i makar na trenutak im podiglo raspoloženje i nateralo ih da zaborave na sve što se desilo na "Kalinjingrad areni" jeste iznenadna poseta.

Dragan Jovanović u poseti reprezentaciji Srbije u Svetlogorsku
Dragan Jovanović u poseti reprezentaciji Srbije u Svetlogorsku foto: Starsport©

U goste, u našu bazu u Svetlogorsku došli su legendarni bivši fudbaler Partizana Dragan Ćirić, ali i čuveni srpski glumac prepoznatljiv po duhovitosti i sjajnom smislu za humor Dragan Jovanović.

Njihov dolazak je obradovao i iznenadio srpske fudbalere i svakako im je prijao.

1 / 8 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.