NEMA ALIBIJA, JA SAM KRIVAC: Mladen Krstajić se obratio naciji posle poraza od Švajcarske! (FOTO)
Foto: Reuter

KONFERENCIJA

NEMA ALIBIJA, JA SAM KRIVAC: Mladen Krstajić se obratio naciji posle poraza od Švajcarske! (FOTO)

Posle drugog kola na tabeli vode Brazil i Švajcarska sa po četiri boda, Srbija je ostala na tri, dok je Kostarika bez bodova

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić trenutno održava konferenciju za medije u Rusiji.

- Atmosfera u ekipi bi bila bolja da smo pobedili. Momci su svesni šta nam je činiti, Brazil je taj koji odlučuje sve za dalji plasman. Čeka nas velesila i moramo na pobedu. Malo se spavalo posle duela sa Švajcarskom, što je i normalno - istakao je Krstajić.

Osvrnuo se ponovo na poraz od Švajcarske.

- Prvim poluvremom smo bili zadovoljni, dali smo gol na vreme, imali i izgledne prilike kao i oni. Imali smo Tošićev zicer u 44. minutu, prvo poluvreme je bilo baš dobro, kako smo zamišljali. Za drugo poluvreme ne tražim alibi, momci su imali i želju i volju, nikada neću da ih krivim što se tiče igre i ponašanja i odnosa, ali smo bili lošiji u momentima, dok su Švajcarci pokazali zašto su tu gde jesu na FIFA listi. Primili smo dva jeftina gola, od 80. smo probali da rizikujemo sa Radonjićem umesto zadnjeg veznog.

foto: Reuter

Dotakao se i sudije meča Feliksa Briha.

- Sudije? Imali smo kontrafaulove u nekim napadima, nema alibija, ali videli smo u analizi. Taj prvi njihov gol, bez obzira kada sudija svira nešto, koncentracija mora da bude maksmimalna, a nije bila. Takve stvari u reprezentaciji u ovakvim mečevima koji život znače za dalje ne smeju da se dešavaju. Kad je dobro bio sam tu, i sada opet stojim ispred svih i ja sam najodgovorniji za ovaj poraz.

foto: Starsport©

Srbija je u Kalinjingradu izgubila od Švajcarske rezultatom 2:1 u drugom kolu grup E. Orlovi su poveli golom Aleksandra Mitrovića u petom minutu, a onda je rival u drugom poluvremenu napravio preokret pogocima Granita Džake u 52. i Đerdana Šaćirija u 90.

foto: Starsport©

Posle drugog kola na tabeli vode Brazil i Švajcarska sa po četiri boda, Srbija je ostala na tri, dok je Kostarika bez bodova.

Orlovi bi plasman u osminu finala obezbedili pobedom nad Brazilom u poslednjem kolu (27. jun), a mogu da prođu i sa remijem, ako Kostarika savlada Švajcarsku, s tim da moraju da imaju bolju ukupnu gol-razliku od Švajcarske.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.