JOŠ JEDNA SLAVLJENIČKA VEČER U HRVATSKOJ! SRAM TE BILO, JADNIČE! Hrvati likuju i rugaju se Srbiji zbog poraza! Albanci naša braća! (FOTO)
Foto: Printscreen/Faceboook/Velimir Bujanec

Bruka i sramota

JOŠ JEDNA SLAVLJENIČKA VEČER U HRVATSKOJ! SRAM TE BILO, JADNIČE! Hrvati likuju i rugaju se Srbiji zbog poraza! Albanci naša braća! (FOTO)

Voditelj emisije "Bujica" je poznat po proustaškim i antisrpskim stavovima, a između ostalog njegov Fejsbuk vrvi od fotografija na kojima se veliča albansko-hrvatsko prijateljstvo

Objavljeno: 11:38h

Veliki broj ljudi u Srbiji se radovao, a još veći broj njih i čestitao Hrvatima na pobedi nad Argentinom, međutim, izgleda da taj odnos nije uzajaman, pogotovo ne za one plitkoumne nacionaliste koji su očigledno i dalje opterećeni nekim prošlim vremenima.

Među takve spada i Velimir Bujanec, naš kolega novinar, ukoliko takvog čoveka možemo nazvati i kolegom i novinarom uopšte.

Voditelj emisije "Bujica" u kojoj se vrlo često, pa čak iz njegovih usta mogu čuti i antisrpski stavovi, prokomentarisao je na Fejsbuku pobedu Švajcarske nad Srbijom, mada je za njega to pobeda Albanije nad Srbijom.

Velimir Bujanec likuje zbog poraza Srbije
Velimir Bujanec likuje zbog poraza Srbije foto: Printscreen/Faceboook/Velimir Bujanec

- Još jedna slavljenička vječer u Hrvatskoj - napisao je Bujanec, a potom na albanskom citirao strelca jednog od golova Granita Džaku "Moji Srbi, dao sam vam gol, mislim na Granitovo Kosovo".

Uz sve to je postavio i fotografiju na kojoj piše između ostalog "Kosovo - Srbija 2:1".

Inače, očevidni srbomrzac je svojevremeno bio učesnik u proterivanju Srba u vojnim operacijama "Oluja" i "Bljesak", a podržava Kolindu Grabar Kitarović i član je HDZ-a.

Njegov Fejsbuk vrvi od proustaških i antisrpskih stavova i fotografija na kojima se veličaju "Oluja" i "Bljesak", kao o prijateljsvo između Albanaca i Hrvata, apa se tako mogu naći i fotografije Ismaila Morine, drona sa zastavom Velike Albanije iz Beograda, Ramuša Haradinaja...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.