NAPAŠĆEMO BRAZIL, PA ŠTA BUDE: Krstajić i Kolarov razočarani posle poraza ali nada i dalje postoji! (FOTO)
Foto: Reuter

POTROŠENI

NAPAŠĆEMO BRAZIL, PA ŠTA BUDE: Krstajić i Kolarov razočarani posle poraza ali nada i dalje postoji! (FOTO)

Ovim porazom naša reprezentacija je za prolaz dalje i dalje održala neke šanse, ali će biti veoma teško da se domognu druge faze pošto u poslednjem kolu igramo protiv Brazila u sredu od 20 časova u Moskvi, a u isto vreme sastaju se Švajcarska i Kostarika

Objavljeno:

Selektor Srbije Mladen Krstajić i Aleksandar Kolarov izneli su svoje viđenje meča posle poraza od Švajcarske u direktnom meču za osminu finala Mundijala.

Krstajić je započeo priču.

- Dobro smo otvorili utakmicu, bilo je dobrih taktičkih stvari, igrali onako kako smo želeli. Rano smo primili gol u drugom poluvremenu, pokušali smo da dobijemo meč sa izmenama na sredini terena, ali nismo uspeli.

foto: Dado Đilas

Kolarov ističe da je reprezentativcima veoma teško posle ovog poraza.

- Otvorili smo dobro meč, znali smo da su dobra reprezentacija, imali smo sve u našim rukama. To su stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Teško nam je, ali ostaje zadnja utakmica gde nas samo pobeda vodi dalje.

Selektor naše reprezentacije izjavio da se nadao remiju Brazila sa Kostarikom, ali na kraju ništa od toga.

- Brazilci su pobedili iako smo očekivali remi. Pokušali smo da rizikujemo malo više, nismo postigli gol, ali primili smo u finišu meča. Ništa, čestitam Švajcarcima na pobedi. Nema vremena za razmišljanje. Najbitnije je psihološki da se vratimo i da pokušamo da napravimo rezultat za drugu fazu.

foto: Starsport©

Na pitanje da li vide svoju šansu protiv glavnih favorita za titulu, Brazila, Kolarov ističe:

- Sigurno da imaju svojih mana, vidite i sami da favoriti ne dobijaju utakmice. Naše je da se vratimo u glavama i napravimo rezultat koji nama odgovara. Tri boda danas bi nam mnogo značila, ali znali smo da ovo može da se desi. Protiv Brazila idemo na pobedu, biće jako teško, ali sve je moguće na ovom Mundijalu.

foto: Reuter

Na kraju, Kolarov i Krstajić se zahvaljuju navijačima na podršci.

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim navijačima koji su bili uz nas. Žao mi je zbog poraza, ali veliko hvala svima koji su nas podržali.

Ovim porazom naša reprezentacija je za prolaz dalje i dalje održala neke šanse, ali će biti veoma teško da se domognu druge faze pošto u poslednjem kolu igramo protiv Brazila u sredu od 20 časova u Moskvi, a u isto vreme sastaju se Švajcarska i Kostarika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.