Jedna je udata za heroja Švajcaraca, a druga voli njegovog saigrača! Srpske lepotice podeljenog srca: Nikad ne zaboravljamo odakle smo! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/kikisivcic/mirjanazuber

Naše gore listovi

Jedna je udata za heroja Švajcaraca, a druga voli njegovog saigrača! Srpske lepotice podeljenog srca: Nikad ne zaboravljamo odakle smo! (FOTO)

Njima dvema će na tribinama stadiona u Kalinjingradu biti najteže

Objavljeno:

Srbija i Švajcarska u petak igraju međusobni meč na Svetskom prvenstvu koji će verovatno odlučiti koja će od te dve reprezentacije prođi u osminu finala.

Osim što se pred utakmicu podiže tenzija zbog igrača albanskog porekla s Kosova i Metohije koji sami svojim zapaljivim izjavama i ponašanjem uzburkavaju atmosferu i podižu naboj, ovaj meč će sigurno biti zanimljiv i iz ugla Mirjane Cuber i Kristine Šivčić.

Kristina Sivčić navija za obe reprezentacije
Kristina Sivčić navija za obe reprezentacije foto: Printscreen/Instagram/kikisivcic

Za one koji do sada nisu znali, reč je o supruzi napadača "sajdžija" Stefana Cubera koji je postigao izjednačujući broj protiv Brazila, kao i devojci Remija Frojlera, takođe reprezentativca Švajcarske koje će sigurno biti na tribinama stadiona u Kalinjingradu.

A post shared by matriarchy (@kikisivcic) on

Njima dvema sigurno neće biti lako tokom 90 i više minuta, jer na jednoj strani je njihova domovina i zemlja porekla, a na drugoj su njihovi voljeni, pa će biti jako zanimljivo koga će bodriti.

- Podržaću svog muža, ali i moju otadžbinu Srbiju. Srećna sam da se susreću dva tima koja su jednako blizu mom srcu. U tom meču, bar što se tiče moje porodice, neće biti gubitnika - kaže Mirjana Cuber za Kurir.

Njihovoj okolini je ova situacija itekako zanimljiva pa svakodnevno dobijaju pitanja za koga će navijati u sudaru srpskih "Orlova" i Švajcaraca.

A post shared by matriarchy (@kikisivcic) on

- Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati - poručuje Kristina Šivčić.

A post shared by matriarchy (@kikisivcic) on

- Naručile smo za tu priliku majice na kojima je bila pola srpska, pola švajcarska zastava. Nažalost, isporuka je kasnila, tako da ćemo u dresovima naših muževa navijati za oba tima - rekla je Cuberova lepša polovina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.