NOVI KORAK BUNJEVČEVIĆEVOG OPORAVKA! Skinut je sa aparata, a to nije jedina dobra vest!
Foto: Fonet

DRŽI SE, LEGENDO

NOVI KORAK BUNJEVČEVIĆEVOG OPORAVKA! Skinut je sa aparata, a to nije jedina dobra vest!

Bivši fudbaler Zvezde i Totenhema se i u ovoj utakmici bori do poslednjeg atoma snage, kao što je to radio na terenu

Objavljeno:

Sportski direktor FS Srbije i naš bivši poznati fudbaler Goran Bunjevčević skinut je jutros sa mašine za disanje i samostalno diše, saznaje Alo!

- Bunjevčević, posle mesec i dva dana je i dalje u teškom stanju, ali je prisutan korak oporavka, jer je skinut sa mašine za disanje na kojoj je bio tri nedelje i može samostalno da diše, uz malu pomoć kiseonika. On je i dalje pospan, ali na poziv otvara oči i reaguje, što je povoljan znak. Takođe, na komandu lekara nastoji da stisne levu ruku, što dosad nije mogao - kaže dobro upućeni izvor iz Kliničkog centra Srbije.

Prema rečima našeg sagovornika, Bunjevčevića čeka dugotrajan oporavak u bolnici, a nakon toga, i rehabilitacija. On se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege Instituta za neurohirurgiju KCS.

Podsetimo, on je operisao 19.maja aneurizmu i bilo mu je dobro 10 dana, nakon čega je dobio grčeve u mozgu, kada je hitno stavljen u veštačku komu.

Iz kome se probudio nedavno, ali je potom zapao u pravu komu. Ipak, uspeo je da otvori oči i da pokreće ruke i noge, kao i da reaguje na govor lekara.

Bunjevčeviću u bolnicu svakodnevno dolazi supruga Jelena, a načelnik, dr neurohirurg Goran Tasić se brine o njemu.

Podsetimo, Aleksandar Kolarov je, posle pogotka koji je doneo pobedu Srbiji na startu Mondijala u Rusiji protiv Kostarike, izjavio da orlovi trijumf posvećuju Bunjevčeviću.

BONUS VIDEO UŽIČANI GLAVNA ATRAKCIJA NA MUNDIJALU: Lepotice iz celog sveta su sa njima želele samo OVO, a njih jedino zanimaju Orlovi

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.