EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Boban Rajović: Srbija može daleko, možda i do titule prvaka sveta
Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Boban Rajović: Srbija može daleko, možda i do titule prvaka sveta

Poznati pevač jedva se odvaja od televizora od kada je počelo Svetsko prvenstvo

Objavljeno: 18:29h

Pevač Boban Rajović, kaže da prati Svetsko prvenstvo u fudbalu i gostujući u emisji "Doživi prvenstvo" Kurir TV-a rekao je da veruje da Srbija može i da osvoji Mundijal.

- Bilo je nekoliko utakmica koje sam propustio. Za mene je super što na dan kada Hrvatsjka igra pevam tamo, pa ću osetiti taj duh - rekao je Rajović, koji je potom upiatn i kako će proći Srbija.

- Voleo bih da Srbija bude Svetski prvak, ali to mi se čini manje verovatnim, jer poslednjih dvadesetak godina šampioni su Brazil, Nemačka, Francuska... Vreme je da se to promeni.Ipak, realno mislim da je osmina finala realan domet.

Piroman ili Spartanac?

- Ja sam i Piroman i Spartanac, koji sve izdržava. Išao sam noćas iz Vićence kolima do Ljubljane pa avionom u Beograd, da bih stigao do vas.

Pre nego si postao pevač, bavio si se fudbalom, zar ne?

- Igrao sam i mali i veliki fudbal, ali sam morao da prekinem jer sam imao mnogo sitnih povreda. Znam da moje kolege igraju i da su na SP bili treći. Sin mi trenira fudbal i ja ne volim da se u to mešam. Nisam od roditelja koji viču tokom meča, čak mogu da kažem da me to zasmejava. Sve što imam da kažem o utakmici, kažem sinu pošto uđemo u auto i krenemo kući.

Prognoza za petak i duel sa Švajcarskom?

- Prvu utakmicu sam netačno prognozirao, rekao sam da će biti 3:0. Sada ću srcem da kažem da ćemo dati tri gola za pobedu 3:1.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.