PARTIZAN IMA NOVO POJAČANJE: Iz inostranstva stigao novi fudbaler u Humsku, čeka se samo promocija!
Foto: Dado Đilas

Sve je završeno

PARTIZAN IMA NOVO POJAČANJE: Iz inostranstva stigao novi fudbaler u Humsku, čeka se samo promocija!

Crno-beli su se pojačali na poziciji desnog beka

Objavljeno: 14:11h

U danu kada su saznali protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan je dobio i novo pojačanje.

U Humsku je stigao desni bek Gabrijel Nikolae Enače, koji je prethodnu polusezonu proveo u Rubinu iz Kazanja, objavile su "Novosti" uz fotografiju igrača ispred stadiona u Humskoj.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Pre selidbe u Rusiju, dve godine je nastupao za Steauu, a ima i iskustvo igranja za rumunsku reprezentaciju i i dalje dobija povremene pozive.

Očekuje se da Enače već u petak bude u autobusu za Sloveniju, gde crno-beli kreću na prvu fazu priprema za narednu sezonu.

Podsećamo da je prva želja srpskog vicešampiona bio Martin Milec iz maribora, ali je njegova cena od milion evra bila previše za Partizan, tako da su se okrenuli 28-godišnjem igraču koji se nije naigrao prethodnih šest meseci u Kazanju, gde je odigrao ukupno 5 utakmica.

Enečeova promocija kao novog pojačanja, trećeg posle dolazaka Nikolića i Gomeša, se očekuje u petak, kada će i parafirati višegodišnji ugovor, dok finansijski detalji ovog transfera još nisu poznati.

Od njega se očekuje da nasledi dosadašnjeg kapitena Miroslava Vulićevića koji čeka na inostranu ponudu i da onda napusti Humsku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.