USLIŠENE MOLITVE! Bunjevčević otvorio oči, evo kakve su prognoze za oporavak!
Foto: Marina Lopičić

NADAMO SE NAJBOLJEM

USLIŠENE MOLITVE! Bunjevčević otvorio oči, evo kakve su prognoze za oporavak!

Drži se, legendo!

Objavljeno: 12:29h

Dobre vesti stižu iz Kliničkog centra Srbije gde već tačno mesec dana, posle operacije aneurizme, životnu borbu vodi Goran Bunjevčević (45).

Sportski direktor FS Srbije i naš bivši poznati fudbaler otvorio je oči posle kome u koju je nedavno zapao i, kako saznaje Alo!, njegovo stanje je malo bolje.

- Bunjevčeviću je urađena trahetomija. Preciznije, napravljen mu je, privremeno, rez kako bi mogao lakše da diše i da se vrši higijena pluća, pošto se nalazi na respiratoru za disanje. Time mu je olakšano disanje, pa je otvorio oči, mada usporeno - navodi izvor Alo-a sa lica mesta.

Bunjevčević pomalo pomera ruke i noge na intenzivnoj nezi Instituta za neurohirurgiju KCS, ali se još ne može prognozirati kako će dalje teći oporavak.

- Za sada je još sve neizvesno. On je i dalje životno ugrožen, jer mu je, posle grčeva u mozgu, došlo do pogoršanja. Sada nema grčeve, ali je, verovatno, negde u dubini mozga došlo do nekih oštećenja. On dobija sve potrebne lekove, svu moguću negu, ali je, za sada, još rano da govorimo o konačnom ishodu - dodao je izvor.

BONUS VIDEO: Milinković-Savić na meti novinara, Jović ga strpljivo čekao

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.