POSLAO GA GAJBI: Dalić oterao Kalinića sa Mundijala!
Foto: EPA/Anatoly Maltsev

PA se ti pravi pametan

POSLAO GA GAJBI: Dalić oterao Kalinića sa Mundijala!

Sudeći prema komentaru selektora Hrvatske, Kalinić je već duže vreme nezadovoljan statusom izmene

Objavljeno: 21:36h

Fudbaler Hrvatske Nikola Kalinić i zvanično je izbačen iz te reprezentacije od strane selektora Zlatka Dalića.

Potvrđena je informacija da je Nikola Kalinić blizu odlaska kući, jer je odbio da uđe na meč protiv Nigerije kao izmena, a kao razlog rekao da ima problem sa bolom u leđima. - Na utakmici s Nigerijom se zagrevao, trebalo je da uđe, ali je rekao da nije spreman. Nije bio spreman niti protiv Brazila, nije bio ni juče na treningu spreman, a meni trebaju zdravi i spremni igrači - rekao je Dalić, koji nije hteo dati opširniji komentar.

Sudeći prema komentaru selektora Hrvatske, Kalinić je već duže vreme nezadovoljan statusom izmene, a Dalić je izgleda popriličo sumnjao u verodostojnost njegovih izgovora.

Što se tiče narednog meča "kockastih", koji igraj protiv Argentine, Milan Badelj je uveren da njegova reprezentacija ima šanse. - Gledamo sve utakmice, Argentinu posebnu. Očekujem sličnu Argentinu protiv nas kao što je bila protiv Islanda. Kratka dodavanja i traženje Mesija - smatra Badelj i poručuje i dodaje: - Znam sve o Mesiju, gledao sam ga milion puta. Ako zaigram, daću sve od sebe da ga zaustavim -

BONUS VIDEO: Slavlje srpskih navijača na Trgu Nikole Pašića posle gola Aleksandra Kolarova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.