SENZACIJA: Lozano presudio Nemačkoj! Meksikanci igrali za Srbiju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA

Mundijal 2018. grupa F

SENZACIJA: Lozano presudio Nemačkoj! Meksikanci igrali za Srbiju! (FOTO) (VIDEO)

U sledećem kolu sastaju se Nemačka i Švedska, odnosno Meksiko i Južna Koreja

Objavljeno: 18:57h

Nova senzacija na Mundijalu.

Fudbalska reprezentacija Meksika šokirala je Nemačku u prvom kolu F grupe pobedivši ih sa 1:0. Jedini gol postigao je Lozano u 35. minutu meča posle sjajne solo akcije.

Nemačka je doduše imala bolje prilike tokom celog susreta, ali lopta nije htela u gol. Najbolje šanse za Pancere imali su Kros, Draksler pa potom i Marko Rojs.

Meksiko je kontrama pokušavao da ugrozi Nemačku, najopasniji su pored Lozana bili Karlos Vela i Lajun, a mogli su i oni da postignu još koji gol da su njihovi fudbaleri bili malo prisebniji.

Istorijski trenutak je bio kada je na teren ušao Rafael Markez kome je ovo čak peti Mundijal na kojem nastupa, debitovao je 1997. godine, a prvo Svetsko prvenstvo odigrao je u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

Ova pobeda Meksika ide na ruku i našoj reprezentaciji, pošto se grupe tih reprezentaciji ukrštaju u osmini finala, pa bi u slučaju da Srbija bude druga posle prve faze više odgovaralo da ide na Meksiko nego na Nemačku koja je uprkos porazu i dalje jedan od glavnih favorita za zlato, tj. odbranu titule od pre četiri godine u Brazilu.

foto: Starsport©

U sledećem kolu sastaju se Nemačka i Švedska, odnosno Meksiko i Južna Koreja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.