BRITANCI MU PORUČILI DA SE PRODAO PUTINU: Robi Vilijams kažnjen zbog pokazivanja srednjeg prsta na otvaranju Svetskog prvenstva! (VIDEO)
Foto: EPA/Peter Powell

Platiće

BRITANCI MU PORUČILI DA SE PRODAO PUTINU: Robi Vilijams kažnjen zbog pokazivanja srednjeg prsta na otvaranju Svetskog prvenstva! (VIDEO)

Poznati pevač je napravio gaf tokom svog nastupa na stadionu "Lužnjiki"

Objavljeno:

Robi Vilijams se potrudio da otvaranje Svetskog prvenstva u Rusiji ostane upamćeno ne samo po spektaklu koji je priredio zajedno sa svojom ruskom koleginicom Aidom, nego i po skandalu.

Nestašni dečko svetske muzičke scene je u jednom trenutku tokom nastupa pokazao u kameru "srednji prst" što je izazvalo žestoke reakcije širom sveta, mada je to nešto što je moglo i da se očekuje od njega s obzirom na reputaciju koja ga prati.

Ipak, zbog toga će biti kažnjen, doduše veoma simbolično, sa samo 42 funte.

Ono što se mnogo više ističe jeste reakcija britanske javnosti zbog njegovog nastupa, jer je pristao da peva na otvaranju Mundijala u Rusiji, usred "zahlađivanja i zaoštravanja odnosa" dve države, pa su ga mnogi proglasili da se "prodao Putinu".

Inače, Vilijams je istakao da je kao veliki fan fudbala ostvario svoj dečački san što je nastupio na ovakvom događaju i poručio da je sve odradio "besplatno".

BONUS VIDEO: Vladimir Štimac na 3. meču finala KLS između Crvene zvezde i FMP-a

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.