GROBARI I JAVNOST U REBUSU: Oglasio se Đorđe Jovanović koga je Partizan prodao Brižu!
Foto: Dado Đilas

Nikom ništa nije jasno

GROBARI I JAVNOST U REBUSU: Oglasio se Đorđe Jovanović koga je Partizan prodao Brižu!

Šta se zapravo događa sa mladim fudbalerom crno-belih?!

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je da ekipa vredno trenira na početku priprema, da zna na čemu on treba da radi kako bi se poboljšao i da očekuje da crno-beli u narednoj sezoni osvoje "duplu krunu".

- Već je prošlo nekoliko dana i kao i uvek vredno se trenira. Imamo po dva treninga dnevno, nekada jedan, ali je sav fokus usmeren da se što bolje ekipa pripremi za prvenstvo - rekao je Jovanović.

Mladi napadač crno-belih fokusiran je na svoje obaveze u Partizanu, iako su brojni beogradski mediji juče preneli da je blizu prelaska u belgijski Briž.

Đorđe Jovanović ističe kako vredno radi na pripremama Partizana
Đorđe Jovanović ističe kako vredno radi na pripremama Partizana foto: Dado Đilas

- Lakše je jer smo ne samo svi na okupu već pre svega poznajemo šta šef traži od nas tako da nema perioda adaptacije. Ašov u ruke i radi, što kaže šef - rekao je Jovanović.

On je otkrio i koje su mu želje za naredni period.

- Što se tiče Partizana, očekujem da u narednoj sezoni osvoji 'duplu krunu', jer imamo najkvalitetniji tim u Srbiji, a isto tako očekujem i Ligu Evrope - rekao je 19-godišnji Jovanović.

Đorđe Jovanović je svoju fudbalsku karijeru počeo u Leposaviću
Đorđe Jovanović je svoju fudbalsku karijeru počeo u Leposaviću foto: Dado Đilas

Jovanović je fudbal počeo da trenira sa nepunih šest godina u rodnom Leposaviću u fudbalskom klubu Kosmet kod trenera Nebojše Ninčića.

- Moj talenat je prepoznao pokojni čika Trba na turniru u Guči i mogu reći da je on najzaslužniji za dolazak u Partizan - rekao je Jovanović, koji je prve dve godine dolazio samo vikendom da igra utakmice, da bi se po završetku sedmog razreda osnovne škole preselio za Beograd.

- Moj prvi trener u Partizanu bio je Dragan Kecman, čovek koji me je naučio većinu stvari koje danas znam na terenu i slobodno mogu reći najzaslužniji što sam danas ovde u prvom timu Partizana. Posle toga me preuzima Dževad Prekazi koji mi je puno pomogao u individualnom radu i usavršio moje fudbalsko znanje. I kao nagrada za sve je usledio poziv za pripreme sa Partizanom. Tada nije bilo srećnijeg čoveka od mene - dodao je on.

Đorđe Jovanović nije imao klasične idole tokom odrastanja
Đorđe Jovanović nije imao klasične idole tokom odrastanja foto: AP

Jovanović je naveo da nije imao i nema uzore, ali je otkrio igra kojih igrača mu se dopada.

- Ne mogu da kažem da sam imao idole, niti tada niti sada, ali mi se sviđa kako igra Ronaldo, a od naših Aleksandar Mitrović. Što se tiče moje igre i kvaliteta svestan sam da sam još mlad i da tek treba da se izgradim kao fudbaler. Još mnogo rada i treninga je ispred mene, a posebno na čemu ću raditi je leva noga i još poneki detalji - rekao je on.

Đorđe Jovanović navija za Srbiju na Svetskom prvenstvu
Đorđe Jovanović navija za Srbiju na Svetskom prvenstvu foto: Dado Đilas

Đorđe Jovanović, kao i ostali fudbaleri, prati Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Naravno da pratim, to je poslastica za svakog fudbalera. Nadam se da će naša reprezentacija uspeti da se što bolje plasira na ovom Svetskom prvenstvu i ujedno sa odličnim timom dogura do same završnice - rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić na početku priprema Partizana

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.