ŠPANCI PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Pike sprečio tuču Ramosa i predsednika Saveza! Serhio se oseća kao na sahrani!
Foto: EPA/Javier Etxezarreta

Besni rat

ŠPANCI PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Pike sprečio tuču Ramosa i predsednika Saveza! Serhio se oseća kao na sahrani!

U timu "furije" je atmosfera katastrofalna uoči prvog meča na Mundijalu protiv Portugalije

Objavljeno:

U reprezentaciji Španije sve puca po šavovima, još od trenutka kada je zvanično objavljeno da je sada već bivši selektor Hulen Lopetegi potpisao ugovor sa Real Madridom.

Dan uoči početka Svetskog prvenstva čelnici tamošnjeg Fudbalskog saveza su to protumačili kao svojevrsnu vrstu izdaje i zbog toga su smenili selektora i postavili dosadašnjeg sportskog direktora reprezentacije, legendarnog Fernanda Jera na njegovo mesto i on će voditi "furiju" već u petak u derbiju grupe protiv Portugalije od 20 časova.

Ronaldov Portugal protiv Španije, koja je uzdrmana skandalom oko smene selektora. Kec je 3,60, iks 3,10, a dvojka na Furiju 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Portugal - Španija.

Ipak, tenzije se zbog šokantne odluke ne smiruju, a reprezentativci su prilično besni, posebno kapiten Serhio Ramos koji je bio su sjajnim odnosima sa Lopategijem, koji nije imao nijedan poraz od kada je u julu 2016. godine preuzeo nacionalni tim.

Serhio Ramos je pred novinarima rekao da se oseća kao da je došao na sahranu
Serhio Ramos je pred novinarima rekao da se oseća kao da je došao na sahranu foto: EPA/Ronald Wittek

Ramos je iskreno priznao pred novinarima dan pre utakmice da se oseća kao da je došao na sahranu.

- Čini se kao da smo na sahrani, a kreće Mundijal. Hoću da ga završim sa osmehom, moramo da okrenemo stranu jer nije bilo prijatno. Španija je iznad svega, sada imamo Fernanda Jera kome smo se divili kao igraču. Ne smemo da obraćamo pažnju na ono što se priča, moramo da se fokusiramo na sportsku stranu, samo tako možemo nešto na terenu. Kada se završi Mundijal, neka priča ko šta hoće - rekao je vidno tužni i uznemireni Ramos.

Serhio Ramos i Fernando Jero
Serhio Ramos i Fernando Jero foto: EPA/Javier Etxezarreta

Međutim, to nije ništa naspram onoga što se dogodilo na treningu, gde je kipteo od besa i umalo se i fizički sukobio sa predsednikom Fudbalskog saveza Španije, Luisom Rubijalesom.

Prema pisanju španskih novinara koji su prisustvovali treningu, kapiten reprezentacije se uneo u lice prvom čoveku španskog fudbala, vikao na njega iz sveg glasa, svakakve reči su razmenjene, a ko zna šta bi se dogodilo da Đerar Pike nije uskočio između njih i razdvojio ih.

Luis Rubijales i Serhio Ramos po dolasku u Rusiju
Luis Rubijales i Serhio Ramos po dolasku u Rusiju foto: Reuters

- Ramos i Rubijales su se uneli jedan drugom u lice, niko nije udaren, ali su izrečene strašne stvari, vikali su jedan na drugog kao ludi. Tenzija je bila neverovatno velika, tolika da je morao Pike da ih razdvaja da ne bi došlo do fizičkog kontakta - navode španski mediji.

BONUS VIDEO: Boško Janković i reprezentaciji Srbije i Svetskom prvenstvu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.