Zvezda odradila prvi trening na Zlatiboru, Milijaš se priključio! (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

pripreme

Zvezda odradila prvi trening na Zlatiboru, Milijaš se priključio! (FOTO)

Zvezdini prvotimci su na teren hotela "Palisad“ izašli u 17:20 i dočekala ih je prijatna temperatura, ali promenljivo vreme

Objavljeno:

Red kiše, red sunca, tako je izgledao prvi trening srpskog šampiona, ekipe Crvene zvezde na početku priprema za Ligu šampiona.

Zvezdini prvotimci su na teren hotela "Palisad“ izašli u 17:20 i dočekala ih je prijatna temperatura, ali promenljivo vreme.

To nije smetalo ni njima da rade, ali ni navijačima da ih sa tribina podrže.

Počeli su laganim trčanjem oko terena u dve grupe, golmani su imali svoj program, a zatim se prešlo na vežbe zagrevanja i popularnu "ševu".

Igru u krugu prekinulo je istrčavanje dužina između dva kaznena prostora, a zatim se vratilo na rad sa loptom i brojanja do 27. Trening je završen ponovnim trčanjem od 16 do 16 metara. Rad se nastavlja u subotu od 9:30 na istom terenu. - Imao sam dan, dva više odmora, nakon toga sam seo sa šefom Milojevićem i upravom kluba i brzo smo se sve dogovorili za ovu sezonu. Priključio sam se treninzima i to je to, spremamo se za ono što nas čeka. Posle dužeg vremena imamo šansu da se plasiramo u Ligu šampiona, što će biti jako teško i ništa ne obećavamo. Za tako nešto je potrebno i dosta sreće ali i dosta rada. Počeli smo da se spremamo na vreme za sve što nas čeka, pogotovo i u prvenstvu i Kupu, što je uvek naš cilj - izjavio je Nenad Milijaš kapiten Zvezde.

BONUS VIDEO:

Slavlje košarkaša nakon osvojene titule

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.